ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Οι ασθενείς επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που προσφέρουν στην κοινωνία

Κορονοϊός: Οι ασθενείς επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που προσφέρουν στην κοινωνία
INTIME NEWS

Στη διάρκεια της πρωτοφανούς πανδημίας του νέου κορονοϊού, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις συμμετέχουν ενεργά στη στήριξη της Πολιτείας για τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τη στήριξη των δομών και των επαγγελματιών υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Boussias Communications διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Patient Partnerships Awards, υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ, της ΠΕΦ και του ΣΑΦΕΕ. Η διοργάνωση στοχεύει στην ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών για συνεργασίες μεταξύ εταίρων στην αγορά της Υγείας, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, την προσφορά προγραμμάτων υποστήριξης των ασθενών σε όλη την πορεία της θεραπευτικής τους διαδρομής, την πρόληψη, την ενημέρωση και την εκπαίδευση. Τα βραβεία θα αναδείξουν μεταξύ άλλων και νέες ενέργειες που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών και που ωφελούν συνολικά τους ασθενείς και το σύστημα Υγείας.

Θα αναδειχθούν επίσης, οι πρωτοβουλίες των επιχειρήσεων του κλάδου σε προγράμματα υποστήριξης ασθενών, προγράμματα πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και των ιατρικών επιστημονικών εταιρειών, των ΜΚΟ με σημαντική συνεισφορά στη βελτίωση της Υγείας ευάλωτων πληθυσμών, και γενικότερα όλων των εταιρειών και φορέων ανεξαρτήτως κλάδου που επενδύουν σε προγράμματα βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της πρόσβασης των ασθενών σε θεραπείες.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται μέχρι τις 27 Απριλίου 2020 και οι υποψηφιότητες αυτές θα πρέπει να αφορούν σε ενέργειες και προγράμματα, τα οποία υλοποιήθηκαν από 1η Φεβρουαρίου 2019 έως και 20 Απριλίου 2020.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις