ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Αυτή η γυναίκα την άρπαξε - Την αναγνώρισε η 10χρονη

Μαρκέλλα: Αυτή η γυναίκα την άρπαξε - Την αναγνώρισε η 10χρονη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συγκλονιστική περιπέτεια της 10χρονης Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε την ώρα που γύριζε από το σχολείο της το μεσημέρι της Πέμπτης και εντοπίστηκε από περαστικούς το πρωί του Σαββάτου.

Η μητέρα της, ο πατέρας και ο αδερφός της, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς της από την πρώτη στιγμή απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Τελικά, η ανακούφιση ήρθε το πρωί του Σαββάτου, όταν πολίτες εντόπισαν την μικρή να περιπλανάται, με την σχολική της τσάντα, στη μέση του δρόμου. Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις Αρχές και η μικρή έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται από γιατρούς και ψυχολόγους.

Αν και η οικογένειά της ανακουφίστηκε που η περιπέτεια της μικρής Μαρκέλλας είχε αίσιο τέλος, ωστόσο, τα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνισή της παραμένουν.

Ποιος και γιατί άρπαξε το παιδί και ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα για την οποία έκανε λόγο ο συμμαθητής της Μαρκέλλας;

Το πρατήριο καυσίμων όπου εντοπίστηκε η 10χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο «καίει» την δράστρια - Την αναγνώρισε η Μαρκέλλα

Σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισής της ανήλικης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από βίντεο ντοκουμέντο.

Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε σήμερα.

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της. Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, εκτός από τη γυναίκα στο στόχαστρο βρίσκεται και ένας άνδρας γύρω στα 80. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, την συγκεκριμένη γυναίκα ο ηλικιωμένος γνωρίζει καλά, εμπιστεύεται απόλυτα και συνεργάζεται μαζί της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψεύτικο προφίλ της 35χρονης στο Facebook