ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Καρδίτσα: Συντετριμμένος ο ξάδερφος της φαρμακοποιού - «Δεν θα τη βρίσκαμε χωρίς σκυλιά»

Θρήνος στην Καρδίτσα: Συντετριμμένος ο ξάδερφος της φαρμακοποιού - «Δεν θα τη βρίσκαμε χωρίς σκυλιά»

Με τραγικό τρόπο έκλεισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοούνταν από την Παρασκευή καθώς αναγνωρίστηκε η σορός της από συγγενείς.

Οι συνθήκες θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές κάτι το οποίο αναμένεται να έρθει στο φως αύριο Παρασκευή.

Τραγικές φιγούρες ο αδερφός και ο ξάδερφος της άτυχης φαρμακοποιού καθώς από την πρώτη στιγμή συμμετείχαν μαζί με τους άνδρες της ΕΜΑΚ στις έρευνες εντοπισμού της.

Ο ξάδερφος της άτυχης φαρμακοποιού μίλησε στο Mega, όπου συντετριμμένος ανέφερε: «Δεν έχει γίνει ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας σε σημείο που δεν θα τη βρίσκαμε ποτέ. Για αυτό από την αρχή λέγαμε ότι θέλαμε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε ο ξάδερφός της φαρμακοποιού:

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) σκύλος της αστυνομίας που συμμετείχε στις αδιάκοπες έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης αγνοούμενης φαρμακοποιού σήμανε συναγερμό. Είχε εντοπίσει ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά.

Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση για να ανασυρθεί η σορός και όταν διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε γυναίκα το μυαλό όλων πήγε στην 43χρονη φαρμακοποιό. Λίγη ώρα μετά οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν καθώς τακτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκε στην φαρμακοποιό.

Η κινητοποίηση στο Μουζάκι ήταν τεράστια εδώ και έξι μέρες, από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν ο «Ιανός», που σάρωσε τα πάντα στο Μουζάκι, παρέσυρε το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας την ώρα που εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το φαρμακείο.

Η Ευδοκία Πλακιά είχε πέσει, εξαιτίας των ορμητικών νερών, με το αυτοκίνητό της στον Πάμισο, έξω από το Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι. Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο της 43χρονης είχε εντοπιστεί το πρωί του περασμένου Σαββάτου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Δείτε εικόνα από το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός:

Η τελευταία επικοινωνία της 40χρονης με την οικογένειά της

Ο «Ιανός» στάθηκε η αιτία να χαθεί η μοναχοκόρη της. «Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω "εγώ δεν έχω ρεύμα" και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε».

«Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί».

«Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό» είπε η μητέρα της μιλώντας στο Star.

Με πληροφορίες από Mega, trikalaola.gr, Star

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 342 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Εννέα νεκροί το τελευταίο 24ωρο