ΥΓΕΙΑ

Επιστράτευσαν Καθαρά Δευτέρα τον ΕΟΦ για να μας… καθησυχάσουν!

Επιστράτευσαν Καθαρά Δευτέρα τον ΕΟΦ για να μας… καθησυχάσουν!

Οι μεθοδεύσεις και ο τρόμος τους, μπροστά το παλλαϊκό τσουνάμι της οργής, είναι πλέον πασιφανείς.

Ο πανικός τους ξεχειλίζει. Είναι, πλέον, εκτός ελέγχου και οι αντιδράσεις τους, τους εκθέτουν. Το ποτάμι της οργής ενάντια στα φάρμακα-δολοφόνους, που γίνεται ορμητικότερο κάθε ώρα που περνάει, τους έχει τρομάξει.

Κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, απέναντι στην παλλαϊκή αντίδραση κατά του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο -υπακούοντας πειθήνια στις απαιτήσεις της τρόικα- θα εξαφανίσει τα ποιοτικά φάρμακα από φαρμακεία και νοσοκομεία και θα μας «ταΐζει» με αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα από την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν και το Ισραήλ.

Προκειμένου να καθυστερήσουν το αναπόφευκτο, το τσουνάμι εναντίον τους που θα κορυφωθεί σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στις 6μμ στο Σύνταγμα (την ώρα που οι 300, μέσα στη Βουλή, θα λένε «γιαβόλ» στις εντολές της τρόικα), επιστράτευσαν τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Καθαρά Δευτέρα, στις 7μμ -την ώρα που όλος ο ελληνικός λαός χώνευε τη λαγάνα- καλούσαν τους διαπιστευμένους συντάκτες σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στον ΕΟΦ, με θέμα τα γενόσημα. Μάλιστα, στις 9μμ επανέλαβαν την πρόσκληση και με sms!

Πλέον, όλοι οι Ελληνες πολίτες -από άκρη σε άκρη της επικράτειας- καταλαβαίνουν τα ύποπτα σχέδιά τους. Η μεθόδευση είναι πασιφανής, όταν επιστρατεύεται -Καθαρά Δευτέρα- ο ΕΟΦ για να δώσει κατεπείγουσα συνέντευξη Τύπου, έξι μόλις ώρες πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε μέσω facebook και σε λίγες μόνο μέρες έχει αναβαθμιστεί σε ένα από τα δυναμικότερα ακτιβιστικά κινήματα.

Τέτοια είναι η πρεμούρα τους, μην τυχόν και δεν περάσουν τα σκοτεινά σχέδια για την εξυπηρέτηση των ξένων πολυεθνικών, που επιστράτευσαν τον ΕΟΦ να προσπαθήσει να καθησυχάσει την κοινωνία, η οποία έχει αναστατωθεί μπροστά στην προοπτική ότι, σε λίγες μέρες, τα άρρωστα παιδιά μας δε θα έχουν πρόσβαση στο φάρμακο που χρειάζονται για να ξαναβρούν την Υγεία τους.

Συνειδητοποίησαν πόσο ανήμποροι είναι απέναντι σε μία και μόνο αγανακτισμένη μάνα, που οργάνωσε την αντίσταση της κοινωνίας μέσω Internet. Και αντιδρούν με σπασμωδικές κινήσεις.

Γιατί δε διανοούνται ότι μπορεί να μην προχωρήσει το σχέδιό τους. Κι ας ξεσηκωθεί όλη η κοινωνία. Κι ας ψοφάνε σα τα σκυλιά από μεταδοτικές ασθένειες, επιδημίες και λοιμούς οι Ελληνες, που θα έχουν μείνει χωρίς τα κατάλληλα φάρμακα.

Κι ας μείνουν 20.000 οικογένειες στο δρόμο, αφού θα κλείσουν οι υγιείς ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες και οι δορυφορικές σε αυτές δραστηριότητες.

Το ερώτημα είναι ένα: Θα τους το επιτρέψουμε;

ΟΧΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6Μ.Μ. ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ: «ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ».