ΥΓΕΙΑ

Εργασία μπροστά σε οθόνη: Αυτοί είναι οι φακοί επαφής που χρειαζόμαστε

Bausch + Lomb - τεχνολογία MoistureSeal®

Οι ώρες που περνάμε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, καθορίζουν και το είδος του φακού που πρέπει να εμπιστευθούμε για την όραση και την υγεία των ματιών μας.

Οι φακοί επαφής, έχουν αντικαταστήσει τη χρήση γυαλιών για πολλούς από εμάς, κάνοντας τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Οι ώρες που περνάμε ωστόσο, μπροστά από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή στην εργασία μας, επηρεάζουν άμεσα τόσο τα μάτια μας, όσο και τους φακούς μας.

Η παρατεταμένη έκθεση σε οποιοδήποτε είδος οθόνης, προκαλεί αφυδάτωση στα μάτια. Τα μάτια αφυδατώνονται και κουράζονται, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μετά από κάποια ώρα, οι φακοί να γίνονται από ενοχλητικοί έως και ανυπόφοροι για τα μάτια μας.

Καθώς βλεφαρίζουμε λιγότερο εξαιτίας της αυξημένης συγκέντρωσής μας σε οθόνες επιδεινώνουμε το πρόβλημα σημαντικά.

Ασφαλώς, υπάρχουν και οι περιπτώσεις ανθρώπων που πάσχουν από ξηροφθαλμία, κατάσταση η οποία επιδεινώνεται όταν εργάζονται για ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή. Και στις δύο περιπτώσεις, οι φακοί προκαλούν δυσφορία και κάπου εκεί, ευχόμαστε να είχαμε μαζί μας γυαλιά. Δεν χρειάζεται όμως να συνεχιστεί αυτό.

Οι εταιρίες κατασκευής φακών, έχουν κάνει άλματα στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων με μοναδικό σκοπό να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και τη χρήση των φακών πιο άνετη από ποτέ. Αυτό έκανε και η εταιρία κορυφή στον τομέα των φακών επαφής, Bausch + Lomb, αναπτύσσοντας την τεχνολογία MoistureSeal® και ενισχύοντας με αυτή τη νέα σειρά μηνιαίων φακών επαφής σιλικόνης υδρογέλης ULTRA®.

Χάρη σε αυτή την καινοτομία, οι φακοί αντιστέκονται στην αφυδάτωση διατηρώντας το 95% της υγρασίας τους για έως και 16 ώρες, παρέχοντας εξαιρετικά καθαρή και ανεμπόδιστη όραση όλη την ημέρα στο γραφείο, αλλά και στις δραστηριότητες μετά από αυτό.

Οι φακοί επαφής ULTRA® της Bausch+Lomb , είναι εξαιρετικά μαλακοί, και κατασκευάζονται με μία κατοχυρωμένη διαδικασία πολυμερισμού 2-φάσεων. Αυτό σημαίνει ότι, έχουν υψηλή περιεκτικότητα PVP στον πυρήνα τους, και έτσι εξασφαλίζουν τη βέλτιστη συγκράτηση υγρασίας. Ταυτόχρονα, έχουν υψηλή πυκνότητα PVP στην επιφάνειά τους, κάτι που, με τη σειρά του, εξασφαλίζει υψηλή διαβροχή. Το αποτέλεσμα; Ως και 95% διατήρηση της υγρασίας του φακού για έως και 16 ώρες.

Εφαρμόζονται πανεύκολα, και διατίθενται σε πακέτα μηνιαίας ανανέωσης για πάσχοντες από μυωπία/υπερμετρωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμό αλλά και συνδυασμό των παραπάνω.

Όλοι λοιπόν μπορούμε να έχουμε ανεμπόδιστη και άνετη όραση μπροστά σε κάθε είδους οθόνη, επιλέγοντας τους ULTRA® της Bausch+Lomb , που ήρθαν για να αλλάξουν τα δεδομένα στους φακούς επαφής και να μας βοηθήσουν να δούμε τον κόσμο με… Ultra άνεση. Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε!

Αυτή τη στιγμή, στο www.despioaneta.gr , «τρέχει» ο πιο… Ultra διαγωνισμός. Απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων σχετικές με τους νέους φακούς ULTRA® της Bausch+Lomb, μπορείς να μπεις στον μεγάλο διαγωνισμό, και να γίνεις ένας από τους 16 τυχερούς, που θα κερδίσουν 16 διπλά πακέτα φακών επαφής ULTRA®, μαζί με ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue 360ml.

Σπεύσε να πάρεις μέρος και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις την επίσημη σελίδα BauschLombGR στο facebook αλλά και να κάνεις Like στον επίσημο λογαριασμό @bauschandlombgreece στο Instagram.