ΥΓΕΙΑ

Δερμοκαλλυντικά: Καινοτόμα προσέγγιση στην αναγέννηση της επιδερμίδας

Δερμοκαλλυντικά: Καινοτόμα προσέγγιση στην αναγέννηση της επιδερμίδας
Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Medical Business Strategist, Άννα Μαρία Παπίρη, Πρόεδρος I Love My Life, Αρτίν Βαρτανιάν – CEO, Maruga Group Greece

Στην Ελλάδα τα δερμοκαλλυντικά ZO Skin Health.

Η εταιρεία Maruga Group παρουσίασε το διάσημο brand καινοτόμων δερμοκαλλυντικών ZO® Skin Health, το οποίο παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη δημιουργία και τη διατήρηση της υγείας σε κάθε τύπο δέρματος ανεξάρτητα από την βιολογική ηλικία, την εθνολογική καταγωγή ή τις ιδιαίτερες ανάγκες.

O παγκοσμίου φήμης Ερευνητής - Δερματολόγος Dr. Zein Obagi είναι ο ιδρυτής της ZO® Skin Health, ο οποίος κέρδισε τη φήμη του δημιουργώντας προηγμένες θεραπείες για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του δέρματος. Κατατάσσεται στους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο οι οποίοι ασχολήθηκαν με τα χημικά peeling και τη θεραπεία δύσκολων δερματικών παθήσεων του έγχρωμου δέρματος. Αποστολή του ήταν «να δημιουργήσει ένα υγιές και νεανικό δέρμα που θα ακτινοβολεί ζωντάνια».

Την εκδήλωση άνοιξε η Inessa Saakyan, Industry Expert η οποία τόνισε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που η Maruga Group εκπροσωπεί την ZO® Skin Health στην Ελλάδα, μια εταιρεία πρωτοπόρο σε Ευρώπη και Αμερική, στον χώρο του ιατρικού δερμοκαλλυντικού. Η ZO® Skin Health παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων που θα επαναφέρουν το δέρμα σε υγιή κατάσταση. Από τη διόρθωση της ηλιακής βλάβης και της μελάγχρωσης έως την ακμή και τη γήρανση, η ZO® προσφέρει μια απλή, συστηματική προσέγγιση για τη δημιουργία και τη διατήρηση του υγιούς δέρματος».

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Yaneth Acosta, Sr. Manager Education Development της διάσημης εταιρείας η οποία παρουσίασε τις καινοτομίες της ZO® Skin Health, τα εξελιγμένα πρωτόκολλα αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των προϊόντων για την επίτευξη του στόχου: την υγεία του δέρματος.

Όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας βασίζονται στην προσέγγιση των 3 βημάτων:

• Καθαρισμός, απολέπιση και τόνωση είναι απαραίτητο στάδιο προετοιμασίας και εξυγίανσης του δέρματος.

• Πρόληψη και επανόρθωση στα συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος.

• Αντηλιακή προστασία από όλο το φάσμα των UVA, UVB ακτίνων από το ορατό φάσμα HEV την υπέρυθρη ακτινοβολία και την ρύπανση.

Το μυστικό της επιτυχίας της ZO® Skin Health είναι το επαναστατικό Delivery System® το οποίο προστατεύοντας τα δραστικά συστατικά των προϊόντων τα μεταφέρει ακέραια και στο 100% του ποσοστού που υπόσχεται στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άμεση δράση και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευμένη αποκατάσταση

Η καινοτομία της επώνυμης μάρκας δεν περιορίζεται στην αντιμετώπιση και την εφαρμογή στο ιατρείο. Η όποια θεραπεία συνεχίζεται στο σπίτι χάρη στη δυνατότητα της εξατομικευμένης περιποίησης, η οποία είναι απόλυτα συμβατή και προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Μετά από ανάλυση του ιατρού σχεδιάζεται και δημιουργείται η εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος του ασθενούς ώστε να λάβει το κατάλληλο προϊόν με την ιδανική συγκέντρωση δραστικών συστατικών για να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα ορατά αποτελέσματα.

Από τα πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης επιστημονικής προσέγγισης της ZO® Skin Health ξεχωρίζουν τα:

• Ευπροσάρμοστα πρωτόκολλα

• Γρήγορα αποτελέσματα εντός 2-3 εβδομάδων

• Εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα

• Άμεση επούλωση του δέρματος

• Προστασία από μελλοντικές βλάβες

• Ολοκληρωμένη προσέγγιση μέσω 3 βημάτων.

Η ZO® Skin Health κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 χώρες στο κόσμο, το 2016 ήταν το Νο1 Ιατρικό Brand στην μεγάλη Βρετανία και το 2020 το Νο2 Brand στην Αμερική. Όλα τα προϊόντα της ZO® Skin Health διατίθενται από τα ιατρεία μέσω εξουσιοδοτημένων Δερματολόγων ή Πλαστικών Χειρουργών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Λοβέρδος θα στηρίξει Ανδρουλάκη - Η επίσημη θέση του

«Εξοικονομώ»: Τα λάθη που καθυστερούν την έγκριση των αιτήσεων

Ρoή Ειδήσεων