ΥΓΕΙΑ

Κορονοϊός: Οι τελευταίες ανακοινώσεις Πλεύρη πριν το Πάσχα και την άρση μέτρων

Κορονοϊός: Οι τελευταίες ανακοινώσεις Πλεύρη πριν το Πάσχα και την άρση μέτρων
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
INTIME / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας, παρουσία του Θάνου Πλεύρη.

Ο υπουργός υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναμένεται να μιλήσει για την πανδημία του κορονοϊού, ενώ στην συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν και η Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης και τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επικούρος Καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης αναμένεται να αναφερθεί και στην επικείμενη άρση των μέτρων από την 1η Μαΐου αλλά και στην ανάγκη να τηρηθούν αυτά κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών του Πάσχα, που έρχονται. Παράλληλα, στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και τα μέλη της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που θα δώσουν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία που θα αφορά τον κορονοϊό, τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα.