ΥΓΕΙΑ

Δώρα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων μοίρασε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ελπίδα
Χαρούμενε στιγμές με τα παιδιά της Μονάδας

Ελπίδα και αισιοδοξία για τα παιδιά και το προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων.

Χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας, μέσα στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, μοίρασε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στα παιδιά και στο προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Με την αγκαλιά της ανοιχτή για τους μικρούς ασθενείς, η κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκε για τις ημέρες του Πάσχα: «Αγαπημένα μου παιδιά, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειές σας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με ελπίδα και αγάπη! Η Ανάσταση του Κυρίου είναι το πιο δυνατό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι με την πίστη και την προσωπική μας προσπάθεια μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας! Εύχομαι του χρόνου αυτές τις ημέρες να είστε όλοι στα σπίτια σας γεροί και δυνατοί!». Με ενθουσιασμό και συγκίνηση, τα παιδιά παρέλαβαν τα δώρα τους από την κυρία Βαρδινογιάννη, προσφέροντάς της και εκείνα με τη σειρά τους μια ανοιξιάτικη ανθοδέσμη και πασχαλινές χειροτεχνίες.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη δόθηκαν, για ακόμα μία χρόνια, δωροεπιταγές για το πασχαλινό τραπέζι στο νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό καθαριότητας και φύλαξης και στο βοηθητικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας. «Το συμβολικό αυτό δώρο είναι η ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για όσα κάνετε καθημερινά για τα παιδιά μας. Ολόκληρη η οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανεκτίμητη συμβολή σας στον κοινό μας αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους και να σας εκφράσουμε την εκτίμησή μας για το σημαντικό έργο που επιτελείτε. Τόσο εσείς, όσο και οι συνάδελφοί σας, είστε στυλοβάτες του Νοσοκομείου μας και γίνεστε μαζί με τους γιατρούς μας, τα μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου και τους κοινωνικούς λειτουργούς μας η δεύτερη οικογένεια των μικρών μας ασθενών» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη συνομιλώντας με εκπροσώπους του προσωπικού της Μονάδας.

elpida1.jpg
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μανώλης Παπασάββας, Φωτεινή Βλαχιώτη με παιδιά και γονείς της Μονάδας

Από την πλευρά του ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και «Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ» κύριος Μανώλης Παπασάββας ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για την πολύτιμη στήριξη της: «Για ακόμα μία χρονιά είστε στο πλευρό μας, όπως κάνετε κάθε χρόνο, και σας ευχαριστούμε θερμά! Η διαχρονική και διαρκής στήριξή σας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Μονάδας είναι ανεκτίμητη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας για τη δύναμη που μας δίνετε, την αγάπη σας και για όλα όσα κάνετε καθημερινά!».

Εκ μέρους των εργαζομένων του Νοσοκομείου, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κυρία Φρόσω Βλαχιώτη ευχαρίστησε συγκινημένη την κυρία Βαρδινογιάννη για την αγάπη και τη στήριξή της: «Εκ μέρους όλων των εργαζομένων σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για όλους μας! Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και νιώθουμε ότι με κάθε τρόπο είστε πάντοτε δίπλα μας!».

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα 30 καρκινοπαθή παιδιά από την Ουκρανία για τις θεραπείες τους