ΥΓΕΙΑ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα αιμορροφιλικά παιδιά στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών

ΣΠΕΑ
Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή περισσότερων από 100 ατόμων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση
ΣΠΕΑ

Ο Σύλλογος Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) και το Κέντρο Αιμορροφιλικών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη εκδήλωση για παιδιά στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών, χθες Κυριακή (15/05/2022), στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα. 

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα άλογα παρουσία των εκπαιδευτών τους, να τα ιππεύσουν, να μάθουν όλα τα μυστικά γύρω από τη φροντίδα και την καθημερινότητά τους, εισπράττοντας παράλληλα τα θεραπευτικά οφέλη της επαφής με αυτά τα μοναδικά ζώα. Την ίδια ώρα, οι γονείς αντάλλαξαν εμπειρίες και συζήτησαν όλα τα θέματα που τους απασχολούσαν με τη διευθύντρια, Ελένη Περγάντου αλλά και με τους επαγγελματίες υγείας του Κέντρου, οι οποίοι ήταν παρόντες καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

spea1.jpg
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα άλογα παρουσία των εκπαιδευτών τουςΣΠΕΑ

Άπαντες ευχαριστήθηκαν την εμπειρία, μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα περιορισμών, αφού είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και να μοιραστούν όμορφες στιγμές. «Η επικοινωνία και η διαδραστικότητα ανάμεσα στα παιδιά μας, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα οφέλη που έχει η επαφή με τα άλογα, μας χαροποιούν και μας γεμίζουν ικανοποίηση για την όμορφη δράση που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Bayer» δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Φιλιππίδης συμπληρώνοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τη γιατρό μας και διευθύντρια του Κέντρου, κυρία Ελένη Περγάντου για τη στάση και την προσφορά της σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Προσβλέπουμε σε νέες εξίσου χρήσιμες και διασκεδαστικές δράσεις, που θα έχουν πάντα ως επίκεντρο τα παιδιά με αιμορροφιλία και τις οικογένειές τους.»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Bayer Hellas.

Διαβάστε επίσης:

Μαγιορκίνης: Η ανθεκτική μετάλλαξη Δέλτα και οι «εκπλήξεις» που μπορεί να δούμε στο μέλλον

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων