ΥΓΕΙΑ

Bioiatriki + και στη Θεσσαλονίκη

Bioiatriki + και στη Θεσσαλονίκη

Το Διατροφολογικό & Εργομετρικό Κέντρο Bioiatriki+ του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο Bioiatriki+ Nutrition στη Θεσσαλονίκη, καλύπτει όλο τo φάσμα των υπηρεσιών που αφορούν τη διατροφή και τη σωστή θρέψη, την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών, τη διατροφική διαχείριση της νόσου ή του βάρους, και εν τέλει τη βελτίωση της υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

  • Διαχείριση Βάρους
  • Κλινική Διατροφή
  • Διατροφή στην Παιδική ηλικία
  • Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και στον Θηλασμό
  • Διατροφή στην Τρίτη ηλικία
  • Αθλητική Διατροφή
  • Διατροφική Εκπαίδευση και Συμβουλευτική
  • Online Διατροφική Παρακολούθηση

Το νέο γραφείο συνεργάζεται και με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη των ασθενών σε θέματα Κλινικής Διατροφής.

Με μότο «Reset – Recharge – Refocus», το Bioiatriki+ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που έχουν στόχο την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και τη διατήρηση της καλής υγείας. Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός του Κέντρου και η υψηλή εξειδίκευση του Ομίλου στον προληπτικό και διαγνωστικό έλεγχο, αποτελούν εγγύηση για πρόληψη, καλή υγεία και ευεξία.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 71 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Πληροφορίες: Bioiatriki+ Nutrition Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 77, 5ος όροφος, κτίριο Ιωάννη Βελλίδη. Τηλ : 2310 233415.

Όλα τα νέα του Bioiatriki+ στο https://www.bioiatrikiplus.gr/ στο Facebook και στο Instagram.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram.