ΥΓΕΙΑ

Πλεύρης και Γκάγκα εγκαινίασαν τις ανακαινισμένες πτέρυγες του νοσοκομείου «Α. Συγγρός»

Νοσοκομείο «Συγγρός»
Ανακαινίστηκε η νοσηλευτική πτέρυγα και το ιστοπαθολογικό εργαστήριο
Υπ. Υγ.

Τις νέες πτέρυγες του νοσοκομείου «Α. Συγγρός», οι οποίες ανακαινίσθηκαν με τις δωρεές των Ιδρυμάτων «Κλέων Τσέτης» και «Αιγέας», εγκαινίασαν την Τετάρτη (22/06/2022) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και η αναπληρώτρια Υπουργός, Μίνα Γκάγκα. 

Με τις δύο δωρεές ανακαινίστηκαν η Νοσηλευτική Πτέρυγα «Ι. Καπετανάκη» από την ΑΜΚΕ «Κλέων Τσέτης» και το Ιστοπαθολογικό Εργαστήριο από την ΑΜΚΕ «Αιγέας» του Θανάση Μαρτίνου.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, επίσης, ο κ. Θανάσης Μαρτίνος, η κυρία Ιουλία Τσέτη, CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και ο πρόεδρος του νοσοκομείου «Α.Συγγρός» Δημήτρης Ρηγόπουλος.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω, όπως κάνουμε πάντα τους ανθρώπους που συμβάλλουν με τις δωρεές. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας υπήρξε μια μεγάλη προθυμία από ιδιωτικούς φορείς να επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όπως η κυρία Τσέτη και ο κύριος Μαρτίνος που συνεισφέρουν διαχρονικά, δεν περίμεναν τις συνθήκες της πανδημίας».

Η Μίνα Γκάγκα αναφέρθηκε στο διάστημα που υπήρξε πρόεδρος του ΔΣ του συγκεκριμένου νοσοκομείου: «Το νοσοκομείο είναι εξαιρετικό, για αυτό και περιμένουν 8-9 χρόνια οι ειδικευόμενοι για να κάνουν ειδικότητα εδώ, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δούμε και να βοηθήσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων, ευχαριστώντας και αυτή την κυρία Τσέτη και το ίδρυμα Μαρτίνου για τη δωρεά.

Σχετικές ειδήσεις