Φλαβονόλες: Η συμβολή τους στην προστασία της μνήμης

Newsbomb

Οι φλαβανόλες είναι θρεπτικά συστατικά γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, που εντοπίζονται σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά, όπως το λάχανο, τα σταφύλια, το ροδάκινο, οι ντομάτες, το μαρούλι, το μπρόκολο και τα κρεμμυδάκια.

Η διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε φλαβανόλες οδηγεί σε απώλεια μνήμης στους ηλικιωμένους.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved