ΥΓΕΙΑ

Διοικητές νοσοκομείων: Τελευταία ημέρα αιτήσεων - Κανονικά λειτουργεί η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ

διοικητές νοσοκομείων
Διαγωνισμός για την επιλογή νέων διοικήσεων στα νοσοκομεία
INTIME NEWS

Εκπνέει αύριο, Πέμπτη (01/02/2024), η προσθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για τις 152 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών σε 95 νοσοκομεία της χώρας. 

Η προκήρυξη είναι ενιαία και αφορά συνολικά στην κάλυψη 152 θέσεων Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών σε 95 νοσοκομεία, στο σύνολο των επτά υγειονομικών περιφερειών της χώρας (Αττικής, Πειραιώς-Αιγαίου, Μακεδονίας, Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδος και Κρήτης).

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 2 μ.μ. Ωστόσο, προβλήματα αντιμετώπισαν κάποιοι υποψήφιοι με την πλατφόρμα του ΑΣΕΠ, καθώς δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Όπως καταγγέλλεται στο Newsbomb.gr, δεν μπορούσαν να μπουν ούτε στο μητρώο υποψηφίου, πεδίο στο οποίο ανεβάζουν έγγραφα και δικαιολογητικά, ούτε στην αίτηση συμμετοχής.

Μάλιστα, υπήρξαν αιτήματα για παράταση στην υποβολή των αιτήσεων, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν πλήρως την αίτησή τους.

Σε επικοινωνία του ΑΣΕΠ με το Newsbomb.gr, επισημάνθηκε ότι η σελίδα λειτουργεί κανονικά και ότι η διαδικασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Τονίζεται ωστόσο, πως εάν κάποιος υποψήφιος κρατήσει πολλή ώρα την αίτηση ανοιχτή, τότε η διαδικασία δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί. Οι οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους είναι να έχουν συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά από πριν και να γνωρίζουν τις επιλογές τους, ώστε η διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου.

Σχετικές ειδήσεις