ΥΓΕΙΑ

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ ενημερώνει τους νέους για το AIDS

Το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ ενημερώνει τους νέους για το AIDS

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids την 1η Δεκεμβρίου, ο Τομέας Υγείας του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ συμβάλλει στην ενημέρωση των νέων διοργανώνοντας ημερίδα την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, με τίτλο ««Aids και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».

Το γεγονός πως το AIDS είναι η πιο φονική ασθένεια στον κόσμο και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 25 εκατομμύρια ανθρώπους από το 1981, όταν και ταυτοποιήθηκε, οδήγησε το Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ στη στρατηγική απόφαση να συμβάλει στην καταπολέμηση του.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, το προλαμβάνειν είναι σημαντικότερο του θεραπεύειν, για αυτόν ακριβώς το λόγο την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ που βρίσκεται επί της οδού Μαυροκορδάτου 1-3, διοργανώνεται ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Aids και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι από την πλευρά του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων) η κυρία Λίντα Παππά (Νοσηλεύτρια), καθώς επίσης η κυρία Σωτηρία Κασκαφέτου (Γιατρός) και η κυρία Κατερίνη Τσούτσα (Συμβουλευτική και Κοινωνική Ψυχολόγος).

Η ημερίδα είναι ανοιχτή για το κοινό, όμως θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ερωτήσεις για την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής δέχεται η κ. Λουκία Καραφέρη, Διευθύντρια Τομέα Υγείας Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Email: lkaraferi@iekdomi.edu.gr

Τηλ: 210 3840552