Κουρουμπλής: Θα σεβαστούμε και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη

Newsroom Newsroom

Κουρουμπλής: Θα σεβαστούμε και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη

Στην προσπάθεια αναβάθμισης του συστήματος υγείας και απονομής κοινωνικής δικαιοσύνης, αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ο ίδιος προσωπικά, θα επιδείξουν ιδιαίτερη ευαισθησία για τον τομέα των ΑΜΕΑ και τα όποια προβλήματα θα αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα, τόνισε.

«Η υγεία και η κοινωνική ασφάλιση αποτελούν κρίσιμους πυλώνες ασφάλειας ή ανασφάλειας, βεβαιότητας ή αβεβαιότητας, ισότητας ή ανισότητας στους πολίτες, ενώ σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, με προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, στοχεύει στο θεσμικό επαναπροσδιορισμό ενός γηρασμένου πια συστήματος,-το οποίο βέβαια προσέφερε υπηρεσίες,- όμως αναμφισβήτητα χρειάζεται σημαντική "αιμοδότηση" στελεχιακού δυναμικού, ποιότητα και αποτελεσματική διαχείριση», σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Επίσης, ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε πως η παρούσα κυβέρνηση θα σεβαστεί και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα πολίτη, ενώ ταυτόχρονα θα αποδείξει πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση η οποία μάλιστα κινείται γύρω από αξίες όπως η εντιμότητα, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία, επιλύονται γρήγορα πολλά και πολύ σημαντικά ζητήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved