ΥΓΕΙΑ

Τα νέα προϊόντα NOVALAC παρουσιάζει η ΒΙΑΝ Α.Ε.

Τα νέα προϊόντα NOVALAC παρουσιάζει η ΒΙΑΝ Α.Ε.

Με τη διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων, με κεντρική θεματική «Αναπτυξιακά Ορόσημα», η ΒΙΑΝ Α.Ε συστήνει στην ιατρική κοινότητα τα νέα προϊόντα NOVALAC.

Με πρώτο σταθμό την Καλαμάτα και το ξενοδοχείο «Horizon Blu», την Τετάρτη 18/02/2015, ο αναπτυξιακός εργοθεραπευτής, κ. Στέλιος Μαντούδης, θα μιλήσει για τα αναπτυξιακά ορόσημα των βρεφών και των παιδιών, σε παιδιάτρους του νομού Μεσσηνίας. Θα ακολουθήσει παρουσίαση όλων των προϊόντων της σειράς βρεφικού γάλακτος NOVALAC, με έμφαση στα δύο νέα προϊόντα, το NOVAMIL 3 FRUITS και το NOVALAC POST DISCHARGE, από τον Product Manager Novalac-Sudocrem-Infacolic, κ. Θεόδωρο Τριανταφύλλου.

Στις 25/02/2015, παιδίατροι από το Ηράκλειο Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη δεύτερη εκδήλωση της ΒΙΑΝ Α.Ε. Στο ξενοδοχείο του Ηρακλείου «Galaxy», ο κ. Μαντούδης θα αναλύσει τα αναπτυξιακά ορόσημα των βρεφών και των παιδιών και θέματα που αφορούν στους παιδιάτρους, ενώ στη συνέχεια η ομιλία του National Sales Manager, κ. Επαμεινώνδα Κονιδάρη, θα επικεντρωθεί στα προϊόντα NOVALAC.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για εταιρικές εκδηλώσεις της ΒΙΑΝ Α.Ε, εταιρείας του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, οι οποίες πραγματοποιούνται με την έγκριση του Ε.Ο.Φ.

Σχετικές ειδήσεις