ΥΓΕΙΑ

Ασφαλιστικό: Στα μπλόκα των αγροτών και οι γιατροί

Ασφαλιστικό: Στα μπλόκα των αγροτών και οι γιατροί

Εκπρόσωποι των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων, μεταξύ των οποίων και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής (29/01/2016) στο πλευρό των αγροτών, στο μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας.

Οι Επιστημονικοί Φορείς θέλουν με αυτόν τον τρόπο να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών και να συντονίσουν κοινές δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό.

Όπως, σημειώνουν οι Επιστημονικοί Φορείς, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που έχει συγκροτηθεί από το Υπουργείο Εργασίας, δεν παρουσίασε κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου, στοιχεία και προτάσεις ώστε να γίνει συζήτηση για το ασφαλιστικό. Η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας δεσμεύθηκε ότι θα παρουσιάσει νέα δεδομένα επί του θέματος το πρωί της Δευτέρας (01/02/2016), οπότε θα συνεδριάσει εκ νέου η αρμόδια επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και οι λοιποί Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί Φορείς τονίζουν ότι εμμένουν στη θέση τους για απόσυρση του συγκεκριμένου σχεδίου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

Σχετικές ειδήσεις