ΥΓΕΙΑ

ΙΣΑ: Άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών στο 251 ΓΝΑ

ΙΣΑ: Άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών στο 251 ΓΝΑ

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται οι ειδικευόμενοι γιατροί του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) από τις 29/02/2016, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση πληρωμής των εφημεριών τους από τον Νοέμβριο του 2015.

Οι ειδικευόμενοι κοινοποίησαν τη διαμαρτυρία τους στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος απέστειλε επιστολή προς τη Διοίκηση του 251 ΓΝΑ και την Οικονομική Υπηρεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Ο ΙΣΑ καλεί τις αρμόδιες αρχές, να διευθετήσουν άμεσα «το σοβαρότατο αυτό ζήτημα επισπεύδοντας τη διαδικασία αποπληρωμής των ως άνω δεδουλευμένων των ιατρών και όπως ομαλοποιήσετε τη διαδικασία εμπρόθεσμης καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Σε μια εποχή, όπου οι μισθοί των ιατρών του ΕΣΥ και των ειδικευόμενων έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τους συγκεκριμένους μισθούς, δεν τους λαμβάνουν ούτε καν οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων, είναι ανήκουστο οι ιατροί να παραμένουν συνεχώς απλήρωτοι.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των μελών του και να στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Παρακαλούμε για την άμεση επίλυση του σοβαρότατου αυτού ζητήματος» καταλήγει ο ΙΣΑ.

Σχετικές ειδήσεις