ΥΓΕΙΑ

Λέσβος: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τον ΙΣΑ και την «Αποστολή»

Λέσβος: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από τον ΙΣΑ και την «Αποστολή»

Δέκα κουτιά με φάρμακα και υγειονομικό υλικό απέστειλε στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου Λέσβου, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ανταποκρίθηκε στο αίτημα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στηρίζοντας εμπράκτως τις νησιωτικές περιοχές της χώρας, οι οποίες σηκώνουν το βάρος από το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά: «Τις δύσκολες αυτές ώρες για τη χώρα μας, οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο και να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας για τους αδύναμους. Θα συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθειά μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει τους συνανθρώπους μας, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνει κανένας συνάνθρωπος μας αβοήθητος, σε όποια γωνιά της χώρας και εάν κατοικεί. Οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στις περιοχές που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους

Σχετικές ειδήσεις