ΥΓΕΙΑ

Απεργία ΠΝΟ: Φάρμακα για το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μετέφεραν οι ναυτεργάτες

Απεργία ΠΝΟ: Φάρμακα για το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας μετέφεραν οι ναυτεργάτες

«Δεν θα αφήσουμε το νησί να αιμορραγήσει και να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ούτε το Νοσοκομείο, ούτε άλλα ιδρύματα» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας, Χρήστος Βιτουλαδίτης.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (09/12/2016), απεργούντες ναυτεργάτες μετέφεραν φάρμακα για το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με πλοίο τη γραμμής, προκειμένου να μην υπάρξει έλλειψη λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ. Επίσης, μεταφέρθηκε πετρέλαιο θέρμανσης για τις ανάγκες των ιδρυμάτων του νησιού, μεταξύ αυτών του νοσοκομείου, του γηροκομείου και του ορφανοτροφείου της Κέρκυρας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας, Χρήστος Βιτουλαδίτης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο: «Δεν θα αφήσουμε το νησί να αιμορραγήσει και να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, ούτε το Νοσοκομείο ούτε άλλα ιδρύματα. Από νωρίς το πρωί μεταφέραμε και τρία περιστατικά υγείας που έχριζαν άμεσης μεταφοράς στην Ηγουμενίτσα για να διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Αυτό που ζητάμε από όλους είναι να κάνουν υπομονή. Ο δίκαιος αγώνας μας είναι για να υπερασπίσουμε τα κεκτημένα μας. Αναμένουμε από τον κ. Κουρουμπλή να δεσμευτεί εγγράφως για τις όσες προφορικές υποσχέσεις του».

Σχετικές ειδήσεις