ΥΓΕΙΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αλληλεγγύης στη Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκκλησιαστικής Μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν φιλανθρωπική εκδήλωση - συναυλία με ύμνους του δωδεκαημέρου, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο κ. Γεώργιος Πατρώνας, καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία και Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα. Χοράρχες είναι η Μαρία Λαδά, ο Βασίλειος Βασιλείου και ο Γεώργιος Πατρώνας. Στην παρουσίαση της εκδήλωσης θα είναι η Μαρία Λαδά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη Αίθουσα των Τιμών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Λ.Α.Φ.Θ.), στην οδό Εθνικής Αμύνης 1, η οποία παρεχωρήθη δωρεάν.

Αντί εισιτηρίου το κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα για τις ευάλωτες ομάδες πολιτών. Οι ανάγκες σε τρόφιμα αυξάνονται και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τις στηρίζει συστηματικά όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών.