ΥΓΕΙΑ

DEMO ABEE: Το success story της βραβευμένης βιομηχανίας φαρμάκων

DEMO ABEE: Το success story της βραβευμένης βιομηχανίας φαρμάκων

Αναμφισβήτητα, οι εξελίξεις στον τομέα της Υγείας μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.

Καινοτομίες στον εν λόγω κλάδο, πρωτοποριακές θεραπείες, καθώς και νέα φάρμακα μπορούν να ανακουφίσουν τους ασθενείς και να διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά τους.

Μπορούν, όμως, και να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας. Πώς;

Με πρωτοβουλίες και επενδύσεις, ο τομέας της Υγείας μπορεί να αναβαθμιστεί, καθώς δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας και ενισχύεται η επιχειρηματική κουλτούρα. Ένα παράδειγμα που αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό, ακόμα και κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, είναι η βιομηχανία φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ. Με περισσότερα από 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει καταφέρει να διακριθεί και να ξεχωρίσει για το έργο της, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

Πώς καταφέρνει να ακολουθεί μία επιτυχημένη πορεία, παρά τις δυσκολίες, και γιατί αξίζει να μελετήσουμε το επιτυχημένο επιχειρησιακό παράδειγμά της; Μετά από έρευνα, συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία που διαφοροποιούν τον κορυφαίο αυτόν βιομηχανικό και εμπορικό οργανισμό, που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr