Η ομάδα της APIVITA τρέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για την Κιβωτό του Κόσμου

Newsbomb

Η ομάδα της APIVITA τρέχει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για την Κιβωτό του Κόσμου

Ογδόντα «μέλισσες» θα τρέξουν την Κυριακή (11/11/2018), στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για να αναδείξουν μέσα από τον αθλητισμό τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Πρόκειται για την εθελοντική ομάδα της εταιρείας APIVITA, η οποία πρόσφατα βραβεύθηκε στην κατηγορία Corporate Social Responsibility ως Best Corporate Social Responsibility Initiative στα HR AWARDS 2018.

Η ομάδα “APIVITA RUNNING BEES” συμμετέχει σε ποικίλες αθλητικές διοργανώσεις και συγκεντρώνει χρήματα για τη στήριξη του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που τρέχει ένας εργαζόμενος, η εταιρεία συνεισφέρει με τη σειρά της με ένα ποσό. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η συμμετοχή των εργαζομένων σε αθλητικά γεγονότα συνδέοντας αυτή τους την προσπάθεια με ένα καλό σκοπό.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, το The APIVITA Experience Store στην καρδιά της πρωτεύουσας, συμμετέχει σε μια νέα πρωτοβουλία, το Foodathlon το οποίο με επίκεντρο τον Μαραθώνιο φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ξεχωριστό μονοπάτι εμπειριών, αναδεικνύοντας τη σημασία και τα οφέλη που απορρέουν από το συνδυασμό του αθλητισμού, της ισορροπημένης διατροφής, και της αειφορίας στην γαστρονομία και εν γένει στη δημιουργία συνθηκών ευζωίας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 5-10 Νοεμβρίου, το The APIVITA Experience Store θα περιμένει όλους τους δρομείς του Μαραθωνίου με υπέροχες προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Παράλληλα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στις 11:00 η APIVITA διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους δρομείς του Μαραθωνίου, ένα Pre – Marathon Workshop στο The APIVITA Experience Store, στο Κολωνάκι. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες από ειδικούς, όπως ο μαραθωνοδρόμος Παναγιώτης Καραΐσκος, η διατροφολόγος Αφροδίτη Ηλιάδου, ο τυφλός πρωταθλητής Χρήστος Κορομηλάς αλλά και να δοκιμάσει ενεργειακά σνακ για να γεμίσει δυνάμεις πριν την ημέρα του Μαραθωνίου.

Η βόμβα σκάει και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved