Βραβεύθηκε ο Γιώργος Πατούλης για την προσφορά του στον τουρισμό υγείας της Ελλάδας

Newsbomb

Βραβεύθηκε ο Γιώργος Πατούλης για την προσφορά του στον τουρισμό υγείας της Ελλάδας

Στα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού υγείας, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στο πλαίσιο του 1ου Ιατρικού Συμποσίου για τον Ιατρικό Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσία προσωπικοτήτων από τον ιατρικό, πολιτικό, διπλωματικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΙΣΑ, ο κ. Πατούλης συμμετείχε σε στρογγυλό τραπέζι ανταλλαγής απόψεων για τον τουρισμό υγείας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ. Τζιάλλα, του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Υγείας κ. Γ. Γιαννόπουλου, του υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Μουρμούρα, του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιαδη, του εκδότη της Hellenic News of America κ. Π. Κοτρώτσιου, Δημάρχων, Πρέσβεων, εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχείων της Ελλάδος και των Επιμελητηρίων της χώρας.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΙΣΑ επεσήμανε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο Τουρισμός Υγείας της Ελλάδος αποτελεί πρόκληση για να αντιστρέψουμε το επώδυνο για την πατρίδα και το μέλλον των παιδιών μας brain drain. Αποτελεί όμως και όνειρο για τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών που επισκέπτονται με ενθουσιασμό την Ελλάδα, αλλά και δική μας υποχρέωση, να τους προσφέρουμε την ευκαιρία να επιστρέψουν στην χώρα τους περισσότερο υγιείς. Έχοντας ανακαλύψει την ουσία και την έννοια της φυσικής ευεξίας στους ιαματικούς φυσικούς μας πόρους. Το να μετατρέψουμε το brain drain σε brain gain, είναι για τον Τουρισμό Υγείας εξίσωση απλή αλλά πολυσήμαντη. Η επιτυχία έγκειται ακριβώς στη δεινότητα των ελληνικού επιστημονικού κεφαλαίου των απανταχού γιατρών που στελεχώνουν τα μεγαλύτερα κέντρα και θεραπευτήρια της Ευρώπης, της Αμερικής, του Καναδά, και της Αυστραλίας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον κ. Πατούλη τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον Τουρισμό Υγείας της Ελλάδας από την πρόεδρο της εταιρείας Med-Professionals, κοινωνιολόγο κ. Ελένη Χόβρη. Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν επίσης σε Έλληνες ιατρούς και επιχειρήσεις από τον χώρο της Υγείας που ξεχώρισαν για τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved