ΥΓΕΙΑ

Κλοπή στο εκκλησάκι του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» διερευνά η διοίκηση

Κλοπή στο εκκλησάκι του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» διερευνά η διοίκηση
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση

Την κλοπή επίχρυσων αντικειμένων από το εκκλησάκι που βρίσκεται στον περίβολο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η ΕΛΠΙΣ» γνωστοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καταγγέλλοντας παράλληλα ελλιπή φύλαξη του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/03/2019). «Το νοσοκομείο δεν διαθέτει επαρκή φύλαξη. Υπάρχον 8 υπάλληλοι προσωπικό ασφαλείας. Οι τρεις με σύμβαση εργασίας από το νοσοκομείο και οι πέντε από ιδιωτική εταιρεία. Η διοίκηση του νοσοκομείου αντί να ενισχύσει το νοσοκομείο με προσωπικό φύλαξης όπως και τις άλλες υπηρεσίες στήριξης του νοσοκομείου, συνάπτοντας συμβάσεις εργασίας επανέφερε από την πίσω πόρτα τους εργολάβους» αναφέρει η Ομοσπονδία.

Η διοίκηση του Γ.Ν.Α. «Η ΕΛΠΙΣ» ανακοίνωσε ότι διερευνά την υπόθεση, επισημαίνει όμως ότι μέχρι τώρα δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση για την κλοπή από τον υπεύθυνο ιερέα του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Το νοσοκομείο, όλα τα τελευταία χρόνια, καλύπτεται πλήρως από προσωπικό φύλαξης, το οποίο εγγυάται αποτελεσματικά την ασφάλεια των χώρων, υποδομών, ασθενών και επισκεπτών του. Απόδειξη, ότι κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με θέμα ελλιπούς ασφάλειας δεν έχει μέχρι σήμερα συμβεί. Συνεπώς, κάθε προσπάθεια σύνδεσης οποιουδήποτε συμβάντος λαμβάνει χώρα, με τη γενικότερη ασφάλεια του νοσοκομείου είναι κακόβουλη και έχει ως μοναδικό στόχο να πλήξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το νοσοκομείο και τους εργαζομένους του νοσοκομείου» απαντά η διοίκηση του «ΕΛΠΙΣ» στην ΠΟΕΔΗΝ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις