ΥΓΕΙΑ

Metropolitan General: 6ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπαιδικής

Metropolitan General: 6ο Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπαιδικής

H A΄ Ορθοπαιδική Κλινική και η Κλινική Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων του Metropolitan General διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά το Κοινό Σεμινάριο Ρευματολογίας και Ορθοπαιδικής, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στην Αίγλη Ζαππείου.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η παρουσίαση όλων των νεότερων δεδομένων στη διάγνωση, διαχείριση και θεραπεία ορθοπαιδικών και ρευματολογικών νοσημάτων που άπτονται πολλών ειδικοτήτων. Ο πολυπρισματικός χαρακτήρας του έγκειται στο ότι, πέρα από τον τομέα της ορθοπαιδικής και της ρευματολογίας, περιλαμβάνει και διαλέξεις από τον τομέα της νεφρολογίας, νευρολογίας, καρδιολογίας, αιματολογίας, παθολογίας, πνευμονολογίας, γενικής χειρουργικής και ενδοκρινολογίας. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία του Σεμιναρίου αποτελεί η σημασία που έχει η άριστη συνεργασία μεταξύ ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό την υγεία των ασθενών.

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η Ελένη Κομνηνού, Ρευματολόγος, Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και ο Νικόλαος Λάγιος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Διευθυντής Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής Metropolitan General.
Παράλληλα, θα συμμετέχουν ως πρόεδροι και ομιλητές, διακεκριμένοι ιατροί.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τις ορθοπαιδικές και ρευματολογικές παθήσεις.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Σημειώνεται ότι θα χορηγηθούν 14 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr