Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Newsroom Newsroom

Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Δωρεάν μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής (Ανώδυνου τοκετού) και προετοιμασίας γονεϊκότητας προσφέρει η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Όπως τονίζει ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, έμπειρες και εξειδικευμένες Μαίες του Μαιευτικού τμήματος ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τις μέλλουσες μητέρες και τους συντρόφους τους σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το θηλασμό, τη φροντίδα του νεογνού και τη λοχεία, με σκοπό την προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, τη μείωση του άγχους στον τοκετό και την ενεργή συμμετοχή τους στο νέο ρόλο ως γονείς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με έναν από τους παρακάτω τρόπους: τηλεφωνικά στο 2831087231 καθημερινά εκτός Τετάρτης και ώρες 10:00-13:00 ή Online αίτηση από την ιστοσελίδα του Γ.Ν. Ρεθύμνου - www.rethymnohospital.gr.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 3 Ιουνίου 2019 και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους κάθε Δευτέρα και ώρα 6-8 μμ, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνονται από την αρχή της εγκυμοσύνης. Οι μέλλουσες μητέρες πρέπει να γνωρίζουν πως τα μαθήματα ξεκινούν από τη συμπλήρωση της 28ης- 30ης εβδομάδας κυήσεως.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved