ΥΓΕΙΑ

ΙΣΑ: Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τα διαγνωστικά κέντρα

ΙΣΑ: Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τα διαγνωστικά κέντρα

Για τα κρίσιμα προβλήματα του εργαστηριακού-διαγνωστικού κλάδου που οδήγησαν στην πρόσφατη κινητοποίηση, ενημερώθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργο Πατούλη, τον αντιπρόεδρο του ΙΣΑ, Φώτη Πατσουράκο και το Συντονιστικό Όργανο των Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/06/2019), στα γραφεία του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τον ΙΣΑ, ο κ. Χατζηδάκης κατανόησε το δίκαιο των αιτημάτων και υποστήριξε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για ορθολογική και δικαιότερη αντιμετώπιση της επιβάρυνσης του κλάδου μέσω της αύξησης των κονδυλίων για την υγεία, ώστε σύντομα να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Επίσης διευκρίνισε ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε προσπάθεια να φιμωθεί ο ιατρικός κόσμος και να παρεμποδιστεί από τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του.

«Έχουμε δρομολογήσει σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων για να τους ενημερώσουμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργαστηριακός κλάδος και να ακούσουμε τις απόψεις τους πάνω στο θέμα. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του ιατρικού κόσμου, με την εκλογή της νέας κυβέρνησης» σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις