FUN TIME

Χαμός στη Βρετανία για το κορίτσι με τα κατάμαυρα μάτια (pics+vid)

Χαμός στη Βρετανία για το κορίτσι με τα κατάμαυρα μάτια (pics+vid)

Πρόκειται για μια περίεργη μορφή, που όσοι την είδαν κάνουν λόγο για ένα νεαρό κορίτσι, με κατάμαυρα μάτια, χωρίς ''ίριδα, με ολόμαυρη κόρη του ματιού''...


Το ''Παιδί με τα Μαύρα Μάτια'', όπως έχει ονομαστεί, προκάλεσε το ενδιαφέρον ενός από τους πιο διάσημους ερευνητές μεταφυσικών φαινομένων στη Βρετανία, του Lee Brickley και πλέον η ιστορία της επανεμφάνισης του περίεργου πλάσματος έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη χώρα, με πολλά δημοσιεύματα από τα βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγο καιρό, μετά από τρεις ολόκληρες δεκαετίες, το κορίτσι με τα μαύρα μάτια ''ξαναχτύπησε'', κάνοντας την εμφάνισή του στην επαρχία Κάνοκ Τσέις, στο Σταφορντσάιρ, πανικοβάλλοντας τους κατοίκους.

Η επανεμφάνιση του... φαντάσματος προκάλεσε το ενδιαφέρον του Brickley και φρενίτιδα, στη χώρα.

Μάλιστα μια πανσιόν της περιοχής, η οποία θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Βρετανίας, βγήκε προς πώληση, αναφέρει η Mirror. Η πανσιόν και παμπ Four Crosses, κατασκευάστηκε τον 17ο αιώνα και λέγεται ότι είναι μια από τις τοποθεσίες που εμφανίστηκε το ''παιδί με τα μαύρα μάτια''.

Ο Brickley, βασιζόμενος στο μύθο και τις διάφορες αφηγήσεις, ξεκίνησε την έρευνά του για την ανατριχιαστική μορφή που έχει εμφανιστεί πριν από 30 χρόνια και είχε προκαλέσει και πάλι το ενδιαφέρον όλης της χώρας.

Οι τελευταίες περιγραφές, όπως είπε στη Mirror, ταίριαζαν απόλυτα με τα όσα είχαν δηλώσει άνθρωποι κατά τη δεκαετία του 80, όταν είχαν δει για πρώτη φορά την περίεργη παιδική μορφή, με τα κατάμαυρα μάτια στην περιοχή.

Ο Brickley μάλιστα αναφέρει μια συγκλονιστική μαρτυρία που έλαβε μέσω email.

Μια γυναίκα, όπως του έγραψε, έκανε βόλτα με την κόρη της, όταν άκουσε κραυγές στο Birches Valley.

''Έτρεξα προς το σημείο που ακούστηκαν οι κραυγές και ξαφνικά γύρισα και είδα ένα 10χρονο κορίτσι που στεκόταν πίσω μου. Είχε τα χέρια της πάνω στα μάτια της. Την ρώτησα αν ήταν καλά και αν ήταν εκείνη που φώναζε. Τότε κατέβασε τα χέρια της και άνοιξε τα μάτια της'', αναφέρει η γυναίκα.

''Τα μάτια της ήταν κατάμαυρα, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έτρεξα να πιάσω την κόρη μου, αλλά μόλις γύρισα το κορίτσι έλειπε'', συνεχίζει.

Ο 28χρονος ερευνητής υποστηρίζει ότι τα όσα περιγράφει η γυναίκα ταιριάζουν απόλυτα με παλαιότερες αναφορές.

Το 1982, όταν κάποιοι έφηβοι είχαν δει το κορίτσι στην περιοχή, η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες, χωρίς ωστόσο να βρεθεί τίποτα.

''Κανείς δεν πίστευε τότε ότι μπορεί να ήταν κάτι το μεταφυσικό'', λέει ο Brickley, ο οποίος ερευνά τώρα την περίεργη υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Το «παιδί με τα μαύρα μάτια» επέστρεψε!

Ανατριχιαστικό: Κατέγραψε μεταφυσική δραστηριότητα ενώ κοιμόταν