ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αρχείο Άκη: Διήμερο στην Πόλη με 18.000 ευρώ!

Αρχείο Άκη: Διήμερο στην Πόλη με 18.000 ευρώ!

Ένα ετήσιο εισόδημα ολόκληρης οικογένειας κόστισε ένα διήμερο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι του 2008.


Σύμφωνα με απόδειξη που εντοπίστηκε στο αρχείο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και η οποία «κόπηκε» στο όνομα του πατέρα της Βίκυς Σταμάτη, Δημήτρη το διήμερο στο πολυτελές ξενοδοχείο “swissotel THE BOSPHORUS” κόστισε κάτι λιγότερο από 18.000 ευρώ και συγκεκριμένα 17.925,21 ευρώ!

Τα ευρήματα που έρχονται κάθε μέρα στη δημοσιότητα από το αρχείο του πρώην υπουργού -σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους- δυσχεραίνουν τη νομική του θέση και δένουν τις κατηγορίες και τους κατηγορούμενους μεταξύ τους.

Στο αρχείο του, ο πρώην υπουργός, κρατούσε ακόμη έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση των υποβρυχίων και την έρευνα του ΣΔΟΕ. Σε ένα μάλιστα από αυτά στο σημείο που γίνεται αναφορά στα τρία επίμαχα εμβάσματα που εντόπισαν οι δικαστικές αρχές στην τράπεζα «Morgan Stanley», έχει την χειρόγραφη σημείωση «η Φρόσω μίλησε στο ΣΔΟΕ». (σ.σ αναφερόμενος ενδεχομένως στη λογίστρια του η οποία επίσης έχει κριθεί προφυλακιστέα).

Πολλές αναφορές γίνονται από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και στην υπεράκτια εταιρεία «Blue Bell», μέσω της οποίας, σύμφωνα με το εισαγγελικό
πόρισμα, εμβάστηκε μέρος της «μίζας» που δόθηκε για το εξοπλιστικό πρόγραμμα «TOR-M1».

Οι αρχές εντόπισαν στο αρχείο του σχεδιάγραμμα με όλη την πορεία της εταιρείας και στο τέλος του, την εκτίμηση ότι «Δεν φαίνεται ανάμιξη της «Blue Bell» στα TOR-M1».