ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Το Δ’ Ράιχ είναι εδώ

Το Δ’ Ράιχ είναι εδώ

Διαλέξτε τώρα: υποταγή τυφλή στο γερμανικό οικονομικό ιμπέριουμ, με παράλληλο χάσιμο της εθνικής μας ανεξαρτησίας, αξιοπρέπειας, ελευθερίας ή άρνησης στο Δ' Ράιχ που είναι ήδη εδώ (με Ράιχενμπαχ κ.λ.π),

ένα όχι σε Μέρκελ και Σόιμπλε με παράλληλο εξοβελισμό της Ελλάδας από τον κεντρικό πυρήνα της ευρωζώνης, στην περιφέρεια, στη φτώχια στην εγκατάλειψή μας από δανειστές και λοιπούς ευρωπαίους συγγενείς και τελικά στην έξοδό μας από το ευρώ.

Αυτό είναι το τεράστιο δίλημμα που ίσως κληθεί η παρούσα Βουλή με ένα δοτό πρωθυπουργό να δώσει απάντηση.

Τελικά το Δ' γερμανικό Ράιχ είναι εδώ. Επέστρεψε μετά από 70 χρόνια. Τότε είχε έρθει με τις σιδερόφραχτες στρατιές των Χίτλερκαι των ναζί, τώρα ήρθε με τα ευρώ της Μέρκελ, ευσεβούς πιστής της σχολής του Σικάγου που δημιούργησε ο γκουρού του σκληρού παγκόσμιου καπιταλισμού, Αμερικανός καθηγητής Φρίντμαν.

Τελικά ο στόχος επετεύχθη. Ο πλούσιος Βορράς ( Γερμανία, Φινλανδία, Ολλανδία με τους δορυφόρους τους, Αυστρία, Δανία, Βέλγιο) επιβλήθηκε στο φτωχό νότο (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία) κι έβαλε το νερό στα αυλάκι που έπρεπε: «Θέλετε να σας δίνουμε για να ζείτε; Θέλετε να σας δανείζουμε για να πληρώνετε τα χρέη σας; Τότε την τύχη σας, τους προϋπολογισμούς σας, τη ζωή σας, θα την καθορίζουμε εμείς με μία δική μας πανευρωπαϊκή κυβέρνηση».

Και κάπου εκεί χάνεται και η εθνική ανεξαρτησία, και η ύπαρξη της ελληνικής Δημοκρατία, Πολιτείας, κυβέρνησης.

Φουκαράς δούλος της Γερμανίας με μίνιμουμ δικαίωμα στη ζωή ή φτωχός, ελεύθερος από δεσμά του Δ' Ράιχ.

Ιδού το μεγάλο δίλημμα που αφορά στο μέλλον των παιδιών μας.