ΜΑΡΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

«Χαμηλώνουν» οι… Ανανιστές!

«Χαμηλώνουν» οι… Ανανιστές!

Είναι «υψηλό» πολιτικό στέλεχος, εν Ελλάδι, με μεγάλη ιστορία και από ιστορική οικογένεια…

Το 2004 ήταν απ’ τους φανατικότερους υποστηρικτές του επαίσχυντου, διχοτομικού σχεδίου Ανάν, αυτού που απέρριψε ο περήφανος Κυπριακός λαός με το συντριπτικό 76%.

Ναι, απ’ τους φανατικότερους υποστηρικτές, αντάμα με τον ΓΑΠ, για τον οποίο αισθάνθηκε τότε τόση ντροπή ο γίγας του Ελληνισμού, ο «γιατρός», ο Β. Λυσσαρίδης, αλλά γι’ αυτό θα σας μιλήσουμε άλλη φορά…

Θα ανέμενε λοιπόν κανείς ότι και σήμερα το εν λόγω στέλεχος θα στηρίξει το «νέο Ανάν», που άρχισε να πλασάρεται από Ουάσιγκτον, Αναστασιάδη (ναι, τον τότε… Ανανιστή και σήμερα Πρόεδρο…), ΑΚΕΛ, Βενιζέλο, ΓΑΠ και άλλες… πατριωτικές δυνάμεις (Αντώνη, τι θα πράξεις;).

Κι όμως…

Θα λέγαμε ακόμα και «τα ύστερα του κόσμου» όταν μάθαμε ότι βγαίνει τώρα και λέει, ότι «ξου» το «νέο Ανάν», το οποίο μάλιστα το χαρακτηρίζει χειρότερο από κείνο του 2004!

Ωρέ, λέτε;

Έτσι κι αλλιώς πάντως όλοι μαζί, να φτιάξουμε το πατριωτικό μέτωπο για την αντιμετώπιση του επίσης διχοτομικού «νέου Ανάν», όλοι μαζί, απ’ το πατριωτικό κομμάτι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μέχρι τους πατριώτες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ.

«Πατριωτικό τόξο», αδέρφια, ενάντια στους κάθε λογής κι εποχής ναιναίκους!

Εδώ θα κριθούν όλοι.

Από Σαμαρά και Καμμένο μέχρι Τσίπρα και Κουτσούμπα!

Ακόμα και οι πρώην…

Ναι και αυτοί…

Διαβάστε επίσης:

Ο «βελούδινος ολοκληρωτισμός» των συστημικών ΜΜΕ...

Συρρικνώνουν μέχρις εξαφάνισης τον περιφερειακό-τοπικό Τύπο!

Πανικός διαπλοκής, γελοία κόλπα κατεργάζεται!

Το λάθος του Αντρέα Παπανδρέου!