FUN TIME

Από μπροστά η Παναγιά κι από πίσω η υποψήφια!

Από μπροστά η Παναγιά κι από πίσω η υποψήφια!

Προς την Εκκλησία στρέφονται πολλοί υποψήφιοι βουλευτές, που διεκδικούν τις ψήφους των πιστών στις κάλπες.

Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών, όλο και περισσότεροι υποψήφιοι σπεύδουν στα γραφεία των Μητροπόλεων, στις πανηγύρεις ναών, ενώ κάθε Κυριακή δίνουν το «παρών» στην Θεία Λειτουργία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δε, παρουσιάζουν οι ενορίες... τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, καθώς οι υποψήφιοι προσβλέπουν στην τηλεοπτική τους παρουσία, έστω και με ένα πλάνο.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το απίστευτο «ρουσφέτι» που είχε ζητήσει υποψήφια σε αστική εκλογική περιφέρεια, η οποία πριν καταρτίσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εμφανίσεών της, σπεύδει να ενημερωθεί από τη Μητρόπολη για τις θρησκευτικού χαρακτήρα δραστηριότητες.

Σύμφωνα με δηλώσεις συνεργάτη μεγάλης Μητροπόλεως στο amen.gr, η συγκεκριμένη υποψήφια «έφθασε στο σημείο να προτείνει στο Μητροπολίτη μας να του προσφέρει μικρά πλαστικοποιημένα εικονίδια, προκειμένου να τα δίνει ως ευλογία στους πιστούς. Και ενώ μπροστά θα είχαν την εικόνα της Παναγίας, στο πίσω μέρος θα ανέγραφαν πως η εκτύπωσή τους είναι ευγενική χορηγία της κυρίας... Ε, αντιλαμβάνεστε ποια ήταν η απάντηση του δεσπότη μας».