FUN TIME

Στηρίξτε την Ελλάδα, το μήνυμα της νέας διαδικτυακής καμπάνιας

Στηρίξτε την Ελλάδα, το μήνυμα της νέας διαδικτυακής καμπάνιας

''True Greece'' είναι το όνομα μιας νέας διαδικτυακής καμπάνιας του ΕΟΤ με σκοπό την σωστή προβολή της χώρα μας στο εξωτερικό

Ξένοι επισκέπτες αλλά και κάτοικοι στην Ελλάδα μιλάνε για την χώρα μακριά από τα στερεότυπα και την κινδυνολογία των τελευταίων μηνών.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το βίντεο που φιλοξενεί δηλώσεις Γερμανού κατοίκου της χώρας μας, ο οποίος εξάγει ελληνικό κρασί σε Ευρώπη και Αμερική.

Κατά τη γνώμη του, κύρια αιτία για τα προβλήματα της χώρας ήταν η γραφειοκρατία. Ωστόσο, ο ίδιος παρατηρεί ότι η Ελλάδα σταδιακά αλλάζει. Παράλληλα, τονίζει πως δεν αισθάνεται φόβο στην Ελλάδα, ενώ θεωρεί ότι υπάρχει τρομοκρατία από τα ΜΜΕ του εξωτερικού, τα οποία διαστρεβλώνουν την εικόνα της χώρας. "Θα ήθελα να δω μεγαλύτερη στήριξη από το εξωτερικό", δηλώνει.

Το site "True Greece" (truegreece.org), έχει στόχο να δείξει τις θετικές ειδήσεις που σχετίζονται με την Ελλάδα, θέλοντας να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα. Πρόκειται για συλλογή ειδήσεων, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το υπουργείο εξωτερικών, ενώ την προώθησή του αναλαμβάνουν ελληνικά και διεθνή μέσα.

Οι επισκέπτες καλούνται να καταγράψουν τις θετικές εμπειρίες τους από τη χώρα μας, μέσα από βίντεο και κριτικές.

Δείτε μερικά από τα βίντεο:


True Greece (Part 1) από CDemo83
True Greece (Part 3) από CDemo83
True Greece (Part 4) από CDemo83