FUN TIME

Ποιοί διάσημοι πέθαναν την ώρα του... σεξ

Ποιοί διάσημοι πέθαναν την ώρα του... σεξ

Μύθος ή πραγματικότητα, τουλάχιστον... έφυγαν ευχαριστημένοι

Μπορεί ο καθένας να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο (από πάπας μέχρι ροκ τραγουδιστής) όμως όλοι τους μοιράζονται έναν σκανδαλώδη θάνατο.

Πολλές διάσημες προσωπικότητες από κάθε εποχή της Ιστορίας έφυγαν από τη ζωή εν ώρα ερωτικής συνεύρεσης.Οι παρακάτω είναι οι πιο διάσημες εξ αυτών:

Οι πάπες

Δύο είναι οι πάπες των οποίων ο επίλογος συνδέθηκε με σκάνδαλο. Ο πάπας Ιωάννης ο 12ος, γνωστός για τις «άτακτες» συνήθειές του λέγεται πως δολοφονήθηκε από έναν απατημένο σύζυγο όταν τον έπιασε στα πράσα να ερωτοτροπεί με τη γυναίκα του.

Ο δεύτερος είναι ο Παύλος ο 2ος, για τον οποίον υπάρχει η φήμη πως πέθανε από εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν σε σεξουαλική επαφή σαδιστικού τύπου με ένα νεαρό αγόρι του κλήρου.

Και για τις δύο περιπτώσεις η αλήθεια δύσκολα θα λάμψει καθώς οι επίσημες εκδοχές πάντοτε διαψεύδουν τέτοιου είδους σενάρια.

Αττίλας

Ο μεγάλος κατακτητής δεν βρήκε τον θάνατο από κάποια εχθρική λεπίδα αλλά από κάτι πολύ λιγότερο ηρωικό. Την πρώτη νύχτα του γάμου του με την 7η κατά σειρά σύζυγό του το κρεβάτι τους πήρε φωτιά... λίγο περισσότερο απ' όσο έπρεπε.

Η νεαρή σύντροφός του τον είχε χτυπήσει στη μύτη την ώρα του σεξ και εκείνος χωρίς να το καταλάβει πνίγηκε από την αιμορραγία.

Felix Faure

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας βρήκε τον θάνατο ενώ συνευρισκόταν με τη νεαρή βοηθό του. Εκείνη ήταν τόσο τρομαγμένη που την ώρα του στοματικού έρωτα άθελά της «σφήνωσε» το στόμα της στα όρια του πνιγμού.

Η κατάσταση έπρεπε να διορθωθεί με χειρουργική επέμβαση κόβοντας το μόριο του προέδρου. Ο Faure τελικά δεν άντεξε τον πόνο και το σοκ και «έφυγε» από καρδιακή προσβολή.

Nelson Rockefeller

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πέθανε κι εκείνος από καρδιακή προσβολή, την οποία υπέστη την ώρα που συνευρισκόταν με την ερωμένη του Megan Marshak.

Eroll Flynn

Ο κινηματογραφικός θρύλος των δεκαετιών 30, 40 και 50 προδόθηκε επίσης από την καρδιά του την ώρα της πράξης. Ο Flynn είχε αποσυρθεί στα ιδιαίτερα του γιοτ του μετά από ιδιωτικό πάρτι. Ύστερα από μισή ώρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του.

David Carradine

Ένας από τους πιο αγαπητούς σταρ του Χόλιγουντ, ο «Bill» του Kill Bill έγινε θύμα της «αυτοερωτικής ασφυξίας». Βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του ξενοδοχείου του με δεμένο τον λαιμό του και τα γεννητικά του όργανα.

Michael Hutchence

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος INXS βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Αυστραλία, όπου είχε ακολουθήσει την ίδια μέθοδο σαδιστικής αυτοϊκανοποίησης με τον David Carradine.