ΚΟΣΜΟΣ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο «εφιάλτης» της Γκαμπριέλα Παπαδάκις – Συνέχιζε το πατινάζ γυμνόστηθη

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο «εφιάλτης» της Γκαμπριέλα Παπαδάκις – Συνέχιζε το πατινάζ γυμνόστηθη

Η Γκαμπιέλα Παπαδάκις έζησε τον «χειρότερο εφιάλτη της» στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν, όταν το πάνω μέρος του φορέματός της λάσκαρε τόσο πολύ που φάνηκε το ένα στήθος της ήδη στα πρώτα δευτερόλεπτα του σύντομου χορού της στον πάγο με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν. Ωστόσο οι δύο γάλλοι χορευτές συνέχισαν να χορεύουν στον πάγο χθες βράδυ (18/2), διαγωνιζόμενοι στο καλλιτεχνικό πατινάζ για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα τους.

«Το πάνω μέρος του φορέματός μου άνοιξε, μου έφυγε, το ένιωσα και απλά συνέχισα το πατινάζ, δεν είχα άλλη επιλογή», παραδέχεται με δάκρυα στα μάτια και ιδιαίτερα απογοητευμένη η 22χρονη πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπιέλα Παπαδάκις, σε συνέντευξη Τύπου. «Προσευχήθηκα να μην πέσει το φόρεμά μου... Είχα αποσυντονιστεί πολύ, έζησα τον χειρότερο εφιάλτη μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό συνέβη στα πρώτα δευτερόλεπτα του προγράμματος», δηλώνει.

Παρά την αποκάλυψη του ενός στήθους της, η Γκαμπιέλα Παπαδάκις συνέχισε να χορεύει με τον παρτενέρ της Γκιγιόμ Σιζερόν στον πάγο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιοντσάν στη Νότια Κορέα.

Ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας Παγοδρομίας Ντενί Γκαγιαγκέ έσπευσε να στηρίξει την Παπαδάκις και δήλωσε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη του διαγωνισμού. «Δεν είναι τα πατίνια ούτε τα κοστούμια που κερδίζουν έναν διαγωνισμό, είναι το ηθικό. Πολύ σοβινιστικά, νομίζω ότι έχουμε μακράν το καλύτερο ελεύθερο πρόγραμμα», δηλώνει. «Πέρυσι, είχαμε κερδίσει και δεν βλέπω γιατί με ένα καλύτερο πρόγραμμα, δεν θα επιτύχουμε το ίδιο από αύριο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Σχετικές ειδήσεις