FUN TIME

Απίστευτο βίντεο: Ανεξήγητη «δύναμη» σηκώνει αυτοκίνητα στον αέρα!

Απίστευτο βίντεο: Ανεξήγητη «δύναμη» σηκώνει αυτοκίνητα στον αέρα!

Σάλο, αλλά και ποικίλες γνώμες για το τι στο καλό ήταν αυτό που ανάγκασε από το πουθενά δύο αυτοκίνητα να… πετάξουν, έχει προκαλέσει ένα βίντεο από αυτοκινητόδρομο της Κίνας!

Εξωγήινοι αποφάσισαν να παίξουν με τα μάτια μας; Μυστηριώδεις δυνάμεις των οποίων την ύπαρξη αγνοούσαμε μέχρι τώρα; Ή μήπως κάποιος… έξω από ΄δω εξοργίστηκε και έβγαλε το μένος του (μόνο) πάνω στα δύο οχήματα;

Όπως και να έχει από τα σχόλια (επιστημονικής φαντασίας μέχρι και για θεωρίες συνωμοσίας) τόσο των χρηστών του διαδικτύου, όσο και «ειδικών» οι οποίοι φέρονται να μελέτησαν το βίντεο, δεν έχει «αναδυθεί» κάποια προφανής και λογική εξήγηση.

Και μπορεί να απουσιάζουν δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων, ωστόσο το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δεν (φέρεται να) έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, εγείροντας - στο ύψος των δύο οχημάτων – χιλιάδες ερωτηματικά.

Η μόνη πάντως εξήγηση που πλησιάζει σε μια μορφή λογικής, και αυτή δειλά-δειλά, είναι η μετατροπή των αυτοκινήτων σε… αεροπλάνα να οφείλεται σε κάποιο καλώδιο ηλεκτροδότησης (ή άλλου δικτύου) – Μην ρωτάτε περισσότερα…

Σχετικές ειδήσεις