Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Βίντεο: Σατανισμένη κούκλα ζωντανεύει ξαφνικά, τρομοκρατεί κοριτσάκι και προκαλεί σεισμό!

Newsbomb

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, αφήνοντας τους χρήστες να αναρωτιούνται τρομοκρατημένοι αν αυτό που είδαν συνέβη πραγματικά ή ήταν σκηνή από horror movie.

Και πώς όχι όταν σε αυτό απαθανατίζεται μια δαιμονισμένη κούκλα να ανοιγοκλείνει ξαφνικά τα μάτια της και να κουνά το κεφάλι, πριν ταρακουνήσει (;) ένα ολόκληρο δωμάτιο τρομοκρατώντας ένα κοριτσάκι που παίζει αμέριμνο!

Παράλληλα, η κούκλα στρίβει το κεφάλι εκσφενδονίζοντας αντικείμενα στον αέρα, επιτείνοντας την αίσθηση του ανατριχιαστικού.

Τα βίντεο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τις οποίες τοποθέτησε ο πατέρας της μικρής, αφού αυτή τού παραπονέθηκε ότι «κάτι την ενοχλεί».

Στο πρώτο, το κοριτσάκι φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται την κίνηση της κούκλας που ζωντανεύει ξαφνικά, ωστόσο στο δεύτερο τρέχει να φύγει έντρομη από το δωμάτιο αφού χωρίς εμφανή αιτία χαρτιά αρχίζουν να ίπτανται από το πουθενά και αντικείμενα να πέφτουν από το τραπέζι που κουνιέται από μία αόρατη δύναμη!

demonismeni koukla2

Τα βίντεο φέρονται να έχουν τραβηχτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο μόλις πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας με πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές σε λίγες μόνο ημέρες.

Πολλοί βέβαια χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν πως το βίντεο (αγνώστης προέλευσης) είναι ψεύτικο και το τρομακτικό σκηνικό στημένο, ενώ κάποιος κούνησε την κούκλα και το τραπέζι με αόρατες κλωστές…