ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP Δοκιμές Sepang 2: Σταθερά βήματα για την Ducati

MotoGP Δοκιμές Sepang 2: Σταθερά βήματα για την Ducati

Ικανοποιημένοι δείχνουν οι Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, μετά τις πρώτες δοκιμές με την «GP15» ωστόσο γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δουλειά ακόμη.

Μετά την πρώτη γεύση που πήραν χτες, το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, ξεκίνησαν δοκιμές πάνω στο set-up της μοτοσυκλέτας τους.

Σήμερα ήταν η σειρά του Andrea Iannone να κάνει τον καλύτερο χρόνο ανάμεσα στους δυο συναθλητές. Ο Ιταλός ήταν εντυπωσιακός από το ξεκίνημα και γρήγορα κατέβασε το χρόνο του κατά δυο δευτερόλεπτα σε σχέση με την πρώτη ημέρα των δοκιμών.

Λίγα λεπτά μάλιστα πριν από το τέλος, ο Iannone κατάφερε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο (κατά 4 δέκατα) και να σκαρφαλώσει στην εξαιρετική τρίτη θέση, με διαφορά μόλις δυο δέκατα από την κορυφή.

«Σίγουρα η σημερινή ημέρα ήταν καταπληκτική. Από το πρωί που βγήκαμε στην πίστα είχα καλή αίσθηση πάνω στην GP15 και είμαι χαρούμενος που μέρα με την ημέρα και καθώς κάνουμε περισσότερα χιλιόμετρα, έχω καλύτερη αίσθηση», σχολίασε.

«Βελτιώσαμε κι το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που βγάλαμε σήμερα κι έκανα το χρόνο μου σήμερα με το σκληρό ελαστικό. Η μοτοσυκλέτα βελτιώνεται ημέρα με την ημέρα».

Επιπρόσθετα και ο Dovizioso κατάφερε να ρίξει το χρόνο της πρώτης ημέρας, γράφοντας 2:00.250 το πρωί. Το απόγευμα έκανε μερικούς γρήγορους γύρους κοντά στον πρωινό του χρόνο, αν και δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει και στο τέλος έμεινε τέταρτος, μόλις ένα δέκατο πίσω από τον team mate του.

«Σήμερα και πάλι, τα πήγαμε καλά. Είμαι χαρούμενος όταν συγκρίνω τους χρόνους μου με των άλλων», σχολίασε ο Andrea Dovizioso και πρόσθεσε: «Όμως ακόμα έχουμε πολλή δουλειά, υπό την έννοια ότι είμαστε γρήγοροι αλλά ακόμα δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω και η αίσθηση μου με το μπροστινό δεν είναι ιδανική», πρόσθεσε.

«Δουλεύουμε σκληρά και δοκιμάζουμε πάρα πολλά και διαφορετικά set-up για να καταλάβουμε τη μοτοσυκλέτα, διότι είναι πολύ διαφορετική από την GP14. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε ενθουσιασμένοι, διότι η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη αλλά χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας».

Σχετικές ειδήσεις