ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ken Block: To Gymkhana show έρχεται στην Ελλάδα

Ken Block: To Gymkhana show έρχεται στην Ελλάδα

Ανοίξτε το video player του υπολογιστή σας βάλτε ακουστικά και απολαύστε ξανά τα clips του Ken Block. Ο «Hoonigan» έρχεται στην Ελλάδα για τον τελικό του Gymkhana show.

Δεν γίνεται περισσότερο επίσημο από αυτό. Ο ίδιος ο Ken Block, στο site του, αποκάλυψε το ημερολόγιο των εμφανίσεων του για το 2015 στα πρωταθλήματα Global Rallycross, X-Games, WRC, Rally America και Gymkhana. Η τελευταία και πιο θεαματική σειρά διοργανώσεων θα περάσει από την Αθήνα στις 10 και 11 Οκτωβρίου, όπου θα γίνει και ο τελικός της.

Φουλ «γκάζι» λοιπόν για το 2015 και ένα πέρασμα από όλο τον κόσμο από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο.Παράλληλα με την πολύ-αναμενόμενη εμφάνιση του στα X-Games στο Όστιν του Τέξας, όπου ελπίζει να προσθέσει το πέμπτο του μετάλλιο,ο Block κυρίως θα αγωνιστεί σε όλες τις 12 διοργανώσεις του Πρωταθλήματος Rallycross.Πέρυσι στο GRC (Global Rally Cross) o Hoonigan είχε κερδίσει όλους του προκριματικούς αγώνες (και δύο τελικούς) τερματίζοντας δεύτερος στο πρωτάθλημα. Φέτος δεν θέλει τίποτα λιγότερο από την πρώτη θέση.

Όμως δεν μένει εκεί καθώς θα συμμετέχει σε έναν αγώνα του WRC και δύο διοργανώσεις στο πρωτάθλημα Αμερικής (στα Ράλλυ)

Όμως το σημαντικότερο είναι οι αγώνες Gymkhana εκεί θα τον δούμε από κοντά αφού το Ευρωπαϊκό φινάλε των διοργανώσεων έχει προγραμματιστεί για την 10η και 11η Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Στην Αθήνα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με το Ford Mustang Hoonicorn.
Για να ολοκληρωθεί η χρονιά και μετά από όλα αυτά θα παρουσιάσει και το βίντεο Gymkhana Οκτώ.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το ημερολόγιο των αγώνων μου για το 2015», είπε ο Ken Block και πρόσθεσε: «Ακριβώς όπως και πέρυσι, αισθάνομαι πραγματικά τυχερός, που κάνω τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα».

Σχετικές ειδήσεις