ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΦΙΛΗΣGlass®: Αλλαγή παρμπρίζ σε MGB Roadster 1962 (photos)

ΦΙΛΗΣGlass®: Αλλαγή παρμπρίζ σε MGB Roadster 1962 (photos)

Αν η αλλαγή παρμπρίζ σε σύγχρονο αυτοκίνητο σας φαίνεται δύσκολη υπόθεση, η δουλειά αυτή σε ένα κλασσικό αυτοκίνητο θα φαντάζει «βουνό».

Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια όταν υπάρχει η ΦΙΛΗΣGlass®.

Η αγάπη για τα οχήματα, η πείρα, η εξειδίκευση, οι τεχνικές υπηρεσίες και η κατάρτιση του προσωπικού είναι από τα μεγαλύτερα ατού της ΦΙΛΗΣGlass® και αυτό το επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι πελάτες της.

Σε μία από τις επισκέψεις μας στο κεντρικό της κατάστημα για την αντικατάσταση κρυστάλλων σε ένα νεότερο αυτοκίνητο γίναμε μάρτυρες της αλλαγής παρμπρίζ σε ένα MGB Roadster1962. Βλέποντας τη διαδικασία μάθαμε πως το ανταλλακτικό ήταν καινούργιο (εισήχθη από το Βέλγιο) και πως για να αλλαχθεί ήθελε ιδιαίτερη διαδικασία.Πρώτα από όλα έπρεπε να αφαιρεθεί ολόκληρο το μεταλλικό του πλαίσιο και να τοποθετηθεί ξανά.

Παρακολουθώντας την αλλαγή μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Άλλαξε το παρμπρίζ γιατί ήθελε το MGB Roadster να είναι τέλειο και όπως μας είπε εμπιστεύτηκε τους ειδικούς.

«Στη ΦΙΛΗΣGlass® με οδήγησε (εκτός από την προσωπική σχέση) η ιστορία του ονόματος και η ποιότητα των υπηρεσιών . Στη ΦΙΛΗΣGlass® σημαντικό ρόλο έχει ο ανθρώπινος παράγοντας». Το τελευταίο μπορέσαμε να το διαπιστώσουμε και οι ίδιοι βλέποντας τον ζήλο και την ειδίκευση των τεχνικών και αυτό φάνηκε από την προσοχή με την οποία προστάτευσαν το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου, ως την προσπάθεια να αφαιρέσουν το παρμπρίζ με τη χρήση ειδικών εργαλείων για να αποφύγουν ζημιές σε ευαίσθητες (από τη φθορά του χρόνου) περιοχές.


Πάνω από όλα για τον ιδιοκτήτη του MGB σημαντικό ήταν πως η εταιρία είχε τη διάθεση να ασχοληθεί πραγματικά μαζί του και με το αυτοκίνητό του, κάνοντάς τον να αισθανθεί μοναδικός. Είχαν την δυνατότητα να παραγγείλουν και να εισάγουν ένα κομμάτι και μόνο, από ένα σπάνιο (κατασκευαστικά) κρύσταλλο, το οποίο ήρθε άμεσα και τοποθετήθηκε μετά από συνεννόηση για την ημέρα & ώρα που εξυπηρετούσε τον ίδιο.

Βέβαια όπως παρατηρήσαμε αυτό δεν γίνεται μόνο για τα κλασσικά αυτοκίνητα αλλά και για τα σύγχρονα και για οποιαδήποτε εργασία (από επισκευή ως και αντικατάσταση).


Όλα τα παραπάνω σχηματίζουν μία εξαιρετική εικόνα και αυτή είναι που κρατά τους πελάτες της ΦΙΛΗΣGlass® πιστούς. Είτε για το καινούργιο είτε για το κλασσικό αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να διατηρούν.

Σχετικές ειδήσεις