ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πώς μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου στη χαμηλότερη τιμή;

Πώς μπορείς να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου στη χαμηλότερη τιμή;

Πόσο εύκολες είναι οι μετακινήσεις για μία τετραμελή οικογένεια όταν όλοι πρέπει να μοιράζονται το ίδιο αυτοκίνητο; Μπορεί το πρόβλημα να μοιάζει ασήμαντο στη θεωρία, όμως σίγουρα είναι μεγαλύτερο στην πράξη, και όπως φαίνεται μπορεί να αποδιοργανώσει τα μέλη της και να τα «βγάλει» εκτός προγράμματος.

Τα βαριά φορολογικά μέτρα και το αυξημένο κόστος των Τελών Κυκλοφορίας ήταν μερικοί από τους λόγους που μας οδήγησαν να πάρουμε τη μεγάλη απόφαση. Καταθέσαμε τις πινακίδες του δεύτερου αυτοκινήτου μας, που δεν χρησιμοποιούσαμε συχνά και το αφήσαμε στο γκαράζ του σπιτιού.

Τι κάνεις, λοιπόν, όταν πρέπει να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν απεργία; Τι συμβαίνει όταν ο σύζυγός σου αργεί να επιστρέψει και ο μικρός χάνει το μάθημα αγγλικών; Αυτές ήταν μόνο μερικές από τις προκλήσεις που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ενώ «τρέχαμε» διαρκώς για να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και το βεβαρυμμένο πρόγραμμα των μικρότερων μελών της οικογένειάς μας.

Μία τετραμελής οικογένεια έχει σίγουρα αυξημένες υποχρεώσεις, περιορισμένο χρόνο και… πολύ άγχος. Και όταν καταστάσεις που είναι απλές και απαιτούν ελάχιστα λεπτά για να ολοκληρωθούν, καταλαμβάνουν περισσότερο χρόνο από όσο θα έπρεπε και δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα και επιπλέον ταλαιπωρία, τότε συνειδητοποιείς ότι δεν πήρες την καλύτερη απόφαση. Πόσο μάλλον όταν μαθαίνεις ότι υπήρχε μία συμφέρουσα και οικονομική λύση στο πρόβλημά σου, και δεν την γνώριζες…

news1

Μετά λοιπόν από περίπου έναν χρόνο, αποφασίσαμε να αναθεωρήσουμε. Γιατί μπορεί να μην χρησιμοποιούσαμε αρκετά το δεύτερο αυτοκίνητό μας, αλλά όπως αποδείχθηκε σίγουρα δεν γινόταν να μην το χρησιμοποιούμε καθόλου. Κάναμε μία μικρή έρευνα αγοράς, αναλύσαμε τις επιλογές μας και αφού συζητήσαμε, καταλήξαμε. Τα καλά νέα ήταν ότι ανακαλύψαμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης που ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.

Όπως διαπιστώσαμε, το Buy The Mile της Anytime είναι η πιο οικονομική λύση για κάθε οικογένεια που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό της για μικρές διαδρομές και αυτό γιατί μπορεί να το ασφαλίσει με τη χαμηλότερη τιμή.

Όλα τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείς όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον 2.000 χιλιόμετρα με €20.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλισή μας ήταν το αυτοκίνητό μας να έχει ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 2000 και έπειτα, έτσι ώστε να δέχεται ειδική συσκευή OBD που έπρεπε να τοποθετήσουμε μόνιμα στο όχημα και που μας έστειλαν στην πόρτα μας δωρεάν. Η συγκεκριμένη συσκευή καταγράφει τα χιλιόμετρα που διανύουμε. Ωστόσο τα στοιχεία δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα. Έτσι, πληρώνουμε τα ανάλογα ασφάλιστρα και τίποτα περισσότερο!

Από τα τρία προσφερόμενα προγράμματα επιλέξαμε το Economic, που μας παρέχει την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος. Έτσι, το πρωί συνεχίζω να πηγαίνω κανονικά στη δουλειά με τα ΜΜΜ, αλλά το απόγευμα είμαι πάντα σε ετοιμότητα για τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών μου και τις αλλαγές που προκύπτουν στα προγράμματά τους. Και κάπως έτσι, με μία τόσο απλή απόφαση, η ποιότητα της ζωής μας έχει βελτιωθεί σημαντικά και τα πάντα γίνονται στην ώρα τους!

Θες να είσαι πάντα on time; Η Αnytime σου δίνει τη δυνατότητα. Αξιολόγησε τις δικές σου ανάγκες και επίλεξε το πρόγραμμα ασφάλισης Buy The Mile (Basic, Economic, Value) που ταιριάζει καλύτερα στην οικογένειά σου.