FUN TIME

Το ρινοκεράκι που συγκίνησε, πέθανε και αναστήθηκε (photos)!

Το ρινοκεράκι που συγκίνησε, πέθανε και αναστήθηκε (photos)!

Αυτή η ιστορία χαρακτηρίζεται από αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, ωστόσο έχει ευχάριστο τέλος για τον φίλο μας τον Ντόνι και σίγουρα στέλνει ένα μήνυμα για όσους εξακολουθούν να κυνηγούν και να σκοτώνουν άγρια ζώα.

Ο Ντόνι, λοιπόν, είναι ένα γλυκύτατο ρινοκεράκι, που μελλοντικά θα γίνει ένας τεράστιος ρινόκερος, αν δεν τον σκοτώσουν, όπως συνέβη με τη μητέρα του. Τόση μοναξιά ένιωθε που αντικρίζοντας ένα γκρι τζιπ, το προσέγγισε και άρχισε να τρίβεται πάνω του. Πρόκειται για μια κίνηση που τα μικρά σε ηλικία ζώα κάνουν για να γίνουν αποδεκτά και να βρουν νέο προστάτη.

Ο οδηγός του τζιπ συγκινήθηκε και κινητοποιήθηκε προκειμένου ο Ντόνι να πάψει να ζει μόνος. Με τη βοήθεια ενός κτηνιάτρου, κανόνισε τη μεταφορά του σε καταφύγιο άγριων ζώων στη Νότιο Αφρική.

Ο μικρός ρινόκερος μπήκε στο αεροπλάνο, ωστόσο το ταξίδι ήταν τουλάχιστον περιπετειώδες. Κατά τη μεταφορά του, έπαθε ανακοπή από τον φόβο του! Πάνω που τα δάκρυα άρχισαν να πέφτουν βροχή, ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση και προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο Ντόνι επανήλθε! Σήμερα ζει στο νέο του σπίτι ευτυχισμένος. Όσο για τον άνθρωπο που τον διέσωσε, δήλωσε πως μοιράστηκε την ιστορία μήπως και κάποιος από τους κυνηγούς ευαισθητοποιηθεί και εγκαταλείψει αυτό το τουλάχιστον άρρωστημένο χόμπι.

Σχετικές ειδήσεις