FUN TIME

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα σετ μαγειρικών σκευών!

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα σετ μαγειρικών σκευών!

Είναι αλήθεια πως αν αναζητάς ένα σετ μαγειρικών σκευών η τιμή τους είναι απλησίαστη. Επειδή, όμως, το μαγείρεμα είναι ζήτημα καθημερινής επιβίωσης, από το οποία εξαρτάσαι εσύ αλλά και η οικογένειά σου, καλό θα ήταν να εστιάσεις στην ποιότητα, αναζητώντας φυσικά την καλύτερη δυνατή τιμή.

Εμείς εντοπίσαμε μία προσφορά που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Πρόκειται για ένα σετ μαγειρικών σκευών Berlinger Haus, 15 τεμαχίων, με τριπλή μαρμάρινη επίστρωση και πάτο Turbo Induction σε copper χρώμα αποτελούμενο από τέσσερις κατσαρόλες με γυάλινο καπάκι, δύο τηγάνια, δύο βάσεις βακελίτη και τρία εργαλεία κουζίνας, Copper Metallic Line, BH-1224.

Με την τριπλή μαρμάρινη επίστρωση θα μπορείτε να μαγειρεύετε πιο υγιεινά, με λιγότερο λάδι, ενώ χάρη στον πάτο Turbo Induction (κατάλληλο για όλες τις εστίες) εξοικονομείτε έως και 35% ενέργεια, μαγειρεύοντας σε λιγότερο χρόνο.

Τα μαγειρικά σκεύη είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, έχουν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο design και είναι βαμμένα με μεταλλικό χρώμα στο εξωτερικό μέρος. Το καλύτερο: Μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο πιάτων!

mageirema nb aff mesa

Το σετ περιλαμβάνει:

1 Βαθύ τηγάνι (24 x 6,5 εκ.)

1 Τηγάνι (28 x 5.2 εκ.)

1 Τηγάνι για λουκάνικο με γυάλινο καπάκι (16 x 8,5 εκ.)

3 Κατσαρόλες καθεμιά με καπάκι (28 x 12.5 εκ, 24 x 12 εκ, 20 x 10 εκ.)

2 Βάσεις βακελίτη

1 Σετ εργαλεία κουζίνας 3 τεμαχίων από σιλικόνη

Η τιμή είναι μοναδική, αφού μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο με 119 ευρώ, από 269,99 ευρώ. Η προσφορά θα λήξει, οπότε καλύτερα να βιαστείτε για να προλάβετε!

Χαρακτηριστικά:

Με πάτο induction κατάλληλο για όλες τις εστίες

Καπάκια με έξυπνο στράγγισμα νερού και τρύπα εκτόνωσης

Μη θερμαινόμενες λαβές

Προσοχή! Τα σκεύη με μαρμάρινη επίστρωση δεν έχουν καμιά σχέση με τα απλά, πήλινα σκεύη που είναι πολύ πιο ευαίσθητα στις θερμοκρασίες

Προσφέρουν στα σκεύη μια πολύ σκληρή επιφάνεια , που δεν γρατσουνίζεται, δεν σκουριάζει, δεν φθείρεται και καθαρίζεται πανεύκολα

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα πάνω στην επιφάνεια του τηγανιού. Υπάρχει πιθανότητα αλλοίωσης της επιφάνειας. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες που περιλαμβάνονται

Εξωτερικές διαστάσεις: 66x37x24 εκ.

Βάρος 10kg