FUN TIME

Πώς θα αποκτήσετε πλούσια, πυκνά μαλλιά χωρίς μεταμόσχευση μαλλιών!

Πώς θα αποκτήσετε πλούσια, πυκνά μαλλιά χωρίς μεταμόσχευση μαλλιών!

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ακόμα η οριστική λύση για την τριχόπτωση όμως στη 2η δεκαετία του 21ου αι. μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως κάθε άτομο με αραιά, αδύναμα, λεπτά μαλλιά μπορεί να δείχνει σαν να έχει φυσικά, πυκνά μαλλιά, με λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία.

Η χρήση προϊόντων που «καμουφλάρουν» την αδύναμη τριχοφυΐα και την κάνουν να δείχνει πιο πλούσια και πυκνή είναι η πιο άμεση, προσιτή και οικονομική λύση με πολλά πλεονεκτήματα. Τα προϊόντα αυτά δεν θεραπεύουν την τριχόπτωση αλλά εφόσον είναι από φυσικές πρώτες ύλες όπως οι μικροϊνες από 100% φυσική Κερατίνη, έχουν εντυπωσιακά θετικό αποτέλεσμα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ψυχολογία αυτού που θα επιλέξει να τα χρησιμοποιήσει.

555



Πολλοί celebrities όπως ο Hugh Laurie, γνωστός για το ρόλο του ως Dr. House, προκάλεσε τα σχόλια της κοινής γνώμης αφού στη σειρά εμφανιζόταν με εμφανώς πυκνότερα και πλουσιότερα μαλλιά κάτι που δεν ισχύει στις προσωπικές και δημόσιες εμφανίσεις του όπου η αραίωση είναι έντονη. Η ερώτηση λοιπόν που προκύπτει είναι κατά πόσο ο Hugh Laurie έκανε μεταμόσχευση μαλλιών ή προτίμησε μία λιγότερο επεμβατική λύση. O εν λόγω ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της τριχόπτωσης του εδώ και 20 χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες φωτογραφίες του αλλά όπως θα δείτε τα μαλλιά του φαίνονται να είναι πλούσια όταν υποδύεται τον «Dr. House» ενώ είναι σαφώς πιο αραιά σε φωτογραφίες από πρεμιέρες ή από ζωντανές εκδηλώσεις. Η εμφανής αυτή βελτίωση και πύκνωση στα μαλλιά του δεν είναι κάτι άλλο από την χρήση μικροϊνών κερατίνης.

Δεν είναι όμως όλες οι μικροΐνες ίδιες!

Η καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή από μικροΐνες κερατίνης είναι οι μικροΐνες KMax Milano από φυσική κερατίνη υψηλής ποιότητας ολόιδια με τα φυσικά μαλλιά! Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης του KMax Milano Hair Fibers παρασκευάζονται από φυσικό, αγνό, παρθένο μαλλί και έτσι αναμειγνύονται τέλεια με τα μαλλιά σας, χωρίς να γίνονται ποτέ αντιληπτές, όσο κοντά και αν πλησιάσει κανείς!

Πώς λειτουργούν οι μικροΐνες KMax Milano HairFibers

Οι μικροΐνες φυσικής Κερατίνης KMax Milano, μαγνητίζονται από το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών και παραμένουν σταθερά συνδεδεμένες μέχρι το επόμενο λούσιμο.
Δεν φεύγουν με το χάδι, τον αέρα και τη βροχή. Δεν επηρεάζονται εάν φοράτε κράνος και παραμένουν σταθερά επάνω στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο.

PRIN META 1 copy

Ασφάλεια & αποτελεσματικότητα

KMAX gropupage CONCEALING with logo

Οι μικροΐνες K-Max Milano είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται στην Ιταλία και όλη διαδικασία παραγωγής πληροί τα πρότυπα της ποιότητας και της ασφάλειας, που απαιτούνται από τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στον τομέα των καλλυντικών. Το KMax Milano έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό CE 1223/2009 στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων (CPNP) αρ. 1116192.

Η 100% φυσική σύνθεση των μικροϊνών του KMax Milano δεν περιέχει χημικές χρωστικές και συντηρητικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες.
Οι μικροΐνες KMax Milano διατίθενται σε 9 φυσικές αποχρώσεις και σε 3 διαφορετικά μεγέθη, Διαρκούν για περισσότερες από 200 χρήσεις (refill size) και σας εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.
Δείτε όλη τη σειρά προϊόντων Kmax Milano στο kmax.gr ή καλέστε όλο το 24ωρο στο 210-8056000.

unnamed

Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, χαρίζοντάς τους άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα! Δοκιμάστε το κι εσείς! κι αλλάξτε εμφάνιση και διάθεση σε λιγότερο από 1 λεπτό!