Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ένα «μουστάκι» παραλίγο ν' απολύσει την Gwyneth Paltrow

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Είναι δυνατόν να κινδυνεύει με απόλυση μια αναγνωρισμένη ηθοποιός όπως η Gwyneth Paltrow;

Κι όμως! Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας της ταινίας με τον τίτλο "Mortdecai", η 42χρονη ηθοποιός είχε να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο, τριχωτό και ξεκαρδιστικό πρόβλημα.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, το... μουστάκι που φορούσε ο συμπρωταγωνιστής της Johnny Depp για τις ανάγκες του ρόλου του ήταν τόσο αστείο που δεν την άφηνε να συγκεντρωθεί στην ερμηνεία της.

Καθώς υποδύεται τη σύζυγο του Depp, η Paltrow έπρεπε σε κάποια σκηνή να τον φιλήσει. Βλέποντάς τον όμως να την πλησιάζει με αυτό το γελοίο μουστάκι, την έπιανε κάθε φορά νευρικό γέλιο κάτι που έκανε αδύνατο να ολοκληρωθεί το γύρισμα.

«Στην αρχή ήταν αστείο», παραδέχεται. «Όταν όμως έχεις ήδη καταστρέψει με το γέλιο σου 15 λήψεις και βλέπεις γύρω σου το κινηματογραφικό συνεργείο να μην γελάει καθόλου πια, σκέφτεσαι "Αμάν, όπου να' ναι απολύομαι". Στην κυριολεξία έφτασα να μπήγω τα νύχια στην παλάμη μου για να μη γελάσω».

Η Paltrow πάντως είχε κι ένα παράπονο από τη συνεργασία της με τον sexy ηθοποιό. «Γιατί η Penelope Cruz είχε την ευκαιρία στην ταινία "Blow" να γυρίσει όλες αυτές ερωτικές καυτές σκηνές μαζί του ενώ εγώ έπρεπε να φιληθώ με αυτή την... περούκα που φορούσε στο πρόσωπό του»;