GOSSIP

Έλαβε τέλος το οικογενειακό δράμα της Μαντόνα!

Έλαβε τέλος το οικογενειακό δράμα της Μαντόνα!

Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι χώρισαν το 2008 έπειτα από 8 χρόνια γάμου - Έχουν υιοτήσει άλλο ένα αγόρι, τον Ντέιβιντ Μπάντα Μουάλε Τσικόνε Ρίτσι, 10 ετών.

Έληξε όπως όλα δείχνουν το οικογενειακό δράμα της βασίλισσας της ποπ, Μαντόνα, καθώς κατέληξε σε συμφωνία με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι, σχετικά με την επιμέλεια του γιου τους.

Βάσει της συμφωνίας ο έφηβος θα διαμένει στο Λονδίνο στην οικία του πατέρα του, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Βρετανού κινηματογραφιστή.

«Το πρόβλημά τους για την επιμέλεια διευθετήθηκε» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Λούσιαν Τσέιλφεν, εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης όπου εκτυλίχθηκε η δικαστική μάχη των δύο γονέων με επίκεντρο τον Ρόκο.

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε την Τετάρτη (07/09) προβλέπει ότι ο έφηβος ηλικίας 16 ετών θα παραμείνει με τον πατέρα του στη Βρετανία, είπε ο δικηγόρος του Γκάι Ρίτσι, Πίτερ Μπρονστάιν, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

Η Μαντόνα, η οποία ζητούσε ο γιος της να πάει να ζήσει με εκείνη στις ΗΠΑ, ανήρτησε ένα μάλλον αινιγματικό μήνυμα στο Twitter, διατυπώνοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή της. Ανήρτησε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια να φορά ένα φούτερ με κουκούλα όπου αναγραφόταν η λέξη «bitch».

Εδώ και μήνες η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης πρωταγωνιστούσαν σε μια άγρια δικαστική διαμάχη με στόχο την επιμέλεια του Ρόκο, με προσφυγές τόσο στη βρετανική όσο και στην αμερικανική Δικαιοσύνη.

Σχετικές ειδήσεις