GOSSIP

Αποκάλυψη για το χωρισμό Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη: «Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε ένας...»

Αποκάλυψη για το χωρισμό Τσιμιτσέλη - Λασκαράκη: «Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε ένας...»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του διαζυγίου του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, οι οποίοι έστειλαν επίσημη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ μέσω της δικηγόρου τους.

Οι φήμες χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο το ζευγάρι δεν σταματούσε να τις διαψεύδει.

Ο λόγος που οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο το χωρισμό τους, είναι ότι ήθελαν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και την τετράχρονη κόρη τους, Ευαγγελία.

Στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA, σχολιάζοντας την είδηση του χωρισμού, η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Υπήρχε από το καλοκαίρι. Απλά μια τέτοια είδηση, αν δεν μπορείς να τη διασταυρώσεις, δεν μπορείς να τη γράψεις με τίποτα! Δεν ήταν πολύ μαζί το καλοκαίρι! Δεν είναι μια τωρινή απόφαση, δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Εμένα μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να το ανακοινώσουν», αποκαλύπτοντας, παράλληλα, ότι οι δύο ηθοποιοί δεν μένουν πια μαζί.

«Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχε ένας εκνευρισμός στις προσωπικές ερωτήσεις, όταν βρίσκονταν κάπου καλεσμένοι. Ίσως πλέον να μπορεί να εξηγηθεί κι αλλιώς», ανέφερε, από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικές ειδήσεις