GOSSIP

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες τον φωτογράφισε στο γυμναστήριο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες τον φωτογράφισε στο γυμναστήριο

Το ζευγάρι Ρονάλντο - Ροντρίγκες περνούν πολλές ώρες μαζί στο ιδιωτικό τους γυμναστήριο

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση παραμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και... το δείχνει!

Μπορεί πλέον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει φύγει από την Ευρώπη και να αγωνίζεται στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, όμως συνεχίζει να προπονείται σκληρά, έχοντας πάντα στο πλευρό του και την Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η οποία ανεβάζει και φωτογραφίες τους στα social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram λοιπόν, η Ισπανίδα έδειξε τους δυο τους στο γυμναστήριο ενώ ο άντρας της είχε βγάλει την μπλούζα του.

Στο στόχαστρο της εφορίας

Η Φορολογική Υπηρεσία της Ισπανίας άνοιξε φάκελο για τις κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών του Κριστιάνο Ρονάλντο, για έκδοση τιμολογίων χωρίς ΦΠΑ σε εκατοντάδες πελάτες μεταξύ 2019 και 2021, όπως υποστηρίζει ισπανικό δημοσίευμα.

Η «Insparya Hair Medical Clinic» ισχυρίζεται πως η αλωπεκία «είναι ασθένεια» και ότι «οι ιατρικές υπηρεσίες για διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία» απαλλάσσονται από αυτόν τον φόρο.

Το Υπουργείο Οικονομικών, όμως, θεωρεί ότι μέρος των μεταμοσχεύσεών τους αφορά «καθαρά αισθητικούς σκοπούς » και θα πρέπει να φορολογούνται με 21%.

Η εταιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο, μάλιστα, παράδωσε μία έκθεση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη γνώμη ειδικού γιατρού ειδικευμένου στη δερματολογία για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της και πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει το αρμόδιο νομικό τμήμα.