GOSSIP

Παπουτσάκη-Μαραντίνης: Είναι τελικά ζευγάρι; Τι απαντούν στις φήμες

Παπουτσάκη-Μαραντίνης: Είναι τελικά ζευγάρι; Τι απαντούν στις φήμες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Θοδωρής Μαραντίνης συνεργάστηκαν στο πλαίσιο του MadWalk 2023 πραγματοποιώντας μία εκρηκτική εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες ότι οι δυο τους ίσως να είναι και κάτι παραπάνω εκτός από απλοί συνεργάτες.

Ένα ντουέτο ήταν αρκετό για να «φουντώσουν» οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής των Onirama συνεργάστηκαν στο πλαίσιο του MadWalk 2023 πραγματοποιώντας μία εκρηκτική εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες ότι οι δυο τους ίσως να είναι και κάτι παραπάνω εκτός από απλοί συνεργάτες.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι όλο και πληθαίνουν, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για την φημολογούμενη σχέση τους.

Άτομο από το περιβάλλον της Κατερίνας Παπουτσάκη διέψευσε την είδηση στην εφημερίδα Real News, λέγοντας πως η ηθοποιός δεν έχει ερωτική σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αφού η σχέση τους είναι μόνο φιλική, ενώ τονίζει ότι προτεραιότητα της είναι οι δύο γιοι της καθώς και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης επίσης, διέψευσε την είδηση στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» λέγοντας μάλιστα ότι δεν γνωρίζει ούτε πώς ξεκίνησε όλο αυτό περί ειδυλλίου μεταξύ των δύο καλλιτεχνών.